היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יואוווווו..... זה מתקרב, החופש נגמר..... אבל יותר חשוב- הגברבר שלי עולה לכיתה א׳, אני חושבת על זה, ולא מפסיקה להתרגש,לחשוש, לשמוח,להתגאות.... התינוק שלי.... בימים האחרונים אנחנו בסידורים,קניות,מפגשים, רדיפות. הורים..... ואני רק נזכרת איך הוא בן שנתיים וחצי, והיה צריך לתלוש אותו ממני בבכי, בגן זר, דובר שפה זרה שהוא לא הכיר...... ואוווו אני שוב נרגשת ונלחצת מחדש..... בנות, תאחלו לנו בהצלחה!!!! כן כן גם לי, אני ממש זקוקה לזה...... מתרגשתתתתתתת........
6 תגובות
עמוד 1
בהצלחה לגבר הקטןןןן..איזה מרגש זה כיתה א' יואוווו....
מי יתן שיצא פרופסור
/link/link_through/1yg9h-101]
חחחחח נשמע טוב
וואי וואי על ההתרגשות..
אני קוראת את מה שכתבת ויחד איתכם.. מתרגשת בשבילו ובשבילך....
שיהיה מלא בהצלחה
יואווווווווו באמת מרגש! מותק, המון בהצלחה!
בהצלחה מותק!!!
ואוווווווווווו
ממש מרגש , מבינה אותך מאוד אני על כל דבר קטן מאוד מתרגשת בשביל הבנת שלי , יותר ממה שהייתי מתרגשת לעצמי.