איזה פדיחה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני הייתי אצל רופא נשים והוא עשה לי בדיקה, ואמר לי שיכול להיות שיש לי דלקת בשטן והוא לא בטוח ונתן לי הפניה לבדיקת דם. ואז הוא אומר לי תיגשי עכשיו לאחות ותעשי בדיקת שתן ן מהירה.
    אז הלכתי לעשות בדיקה וחזרתי לאחות והיא אמרה שהכל תקין ושאני קצת מיובשת כי אני לא שותה מספקי, ואמרה לי לכי תשתי עכשיו.
    אחרי זה היא התחילה לשאול אותי שאלות, ולהקליד במחשב, ואז היא שאלה אותי עם אני מעשנת , אז אמרתי לה שכן, שאני מעשנת חצי קופסה ליום ולפעמים יותר ורז היא הקלידה את זה במחשב, ואז שאלתי אותה עם זה מזיק והיא אמרה שכן ואני התכוונת עם זה קשור לדלקת בשטן, והיא חשבה שאני בהיריון (אני לא בהיריון)
    ותבינו היא הקלידה הכל במחשב וגם שאני מעשנת ושאני בהיריון.
    ושחזרתי הביתה אז נפל לי אסימון.
    בנות אני מה זה מודאגת.
4 תגובות
עמוד 1
  • חחחח
    ממה את מודאגת?! מזה שהאחות סתומה?!
    זה שהיא שייכה שאת באה לעשות בדיקת שתן להריון זו בעיה שלה.
    פעם הבאה שתלכי לרופא צייני זאת בפניו שידאג לבקש שימחקו את מה שהיא רשמה.

• שטויות מה יש לך להיות מודאגת... מצחיקולה... אל דאגה יראו בגיליון שלך שלא היית בהריון כאילו .. מה?\ ואיפה התינוק..חחחח

שטויות בקטנה

• למה שאלת אותה אם זה מזיק???אולי בגלל זה היא חשבה שאת בהריון
  • טליה צ אני שאלת אם זה קשור לדלקת בשתן ן בגלל שאני מעשנת והיא חשבה שאני בהיריון, ןאז היא אמרה שכן זה מזיק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה