כמה סבלנות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואי בנות אני כבר משתגעת....
    בחמישי הקרוב יש לי אולטרסאונד ראשון ואני כבר לא יודעת מה לחשוב. עדיין מידי פעם מרגישה כאבי בטן שבאים והולכים אבל מצד שני אני לא מרגישה את כל התסמינים של הריון כמו רגישות בחזה, בחילות....
    וזה מה שמלחיץ אותי.....
    מה עושים? האם זה מוקדם מידי להרגיש סימנים כאלה???
35 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שקצת מוקדם, אבל אצל כל אחת זה אחרת יש לי חברה שלא היו לה בכלל בחילות בתחילת ההריון אלא בסופו לקראת הלידה....

איזה כיף.....זו הייתה הפריה ראשונה נכון?! ספרי לי קצת, אצל מי הייתה הבעיה ואיך עבר עליך כל התהליך במיוחד השאיבה....
    אני מתחילה להילחץ.... לפני הפריה ראשונה כנראה בספטמבר אם זה יסתדר עם הרופא כי הוא טס לחו״ל.....
  • אין לך מה להילחץ....
    יש בנות שאין להן תופעות כל ההריון ואחרות, כמו ששיר אמרה, בסוף ההריון או בתחילתו...
    כל אחת מרגישה ומתמודדת עם ההריון בצורה שונה....

מאחלת לך שכל ההריון תרגישי כך ושהיה לך קל ותקין!!!

• אין ברירה אלה לחכות...
    תופעות לוואי הן לא משהו קבוע, יש כאלה שיש להן ויש כאלה שלא...
    וטוב שלא....תשמחי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• ואי בנות זה לא נגמר פשוט....
    היום הייתי באולטרסאונד ראשון - נצפה שק הריון ואני בשבוע שש.
    הרופא אמר שבשבוע 6 צריכים לראות כבר שק חלבון ואנחנו קצת מתעכבים.
    ביקש שאגיע בראשון שוב לבדיקה.

אני כל כך חוששת שכל זה לא יסתיים טוב.....איזה דכאון....
  • הי,
    ממה שלי אמרו בהריון הראשון זה שאולטרסאונד ראשון לעשות בין שבוע 7 לשבוע 9 כי לפני זה לא תמיד רואים הכל וברור מספיק.. מכאן שאין לך מה לדאוג בעזרת ה' יהיה בסדר..
  • אני ממש מקווה....
    לא יודעת כבר מה לחשוב....
    זה שהרופא אמר שנראה לו שאנחנו קצת בעיכוב -הלחיץ אותי מאוד!!!
  • תתפללי לטוב יהיה בסדר....
  • מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר!!!
    תחזיקי מעמד ותחזרי לעדכן שהכל בסדר!!!!

• בנות יקרות,
    מחר אני לפני בדיקת אולטרסאונד שנייה, מקווה מאוד שמשהו זז אצלי קצת, כי אם לא,כנראה שמשהו לא תקין...אני חוששת ממש מזה...
    יכול להיות שהתהליך אצלי איטי ולא עובד לפי הספר???
  • אין לי מה להגיד חוץ מבהצלחה שיהיה יקירתי
    אמן שיהיו בשורות טובות מחזיקה לך

• אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה תקין מחר ובע"ה תראי דופק קטנטן וחמוד
  • הלוואי, אני ממש מתפללת, מתחילת ההריון אני הרגשתי כאבי בטן של מחזור שבאים והולכים- לאחרונה זה יחסית נעלם...
    מעבר לזה- כלום...

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• הכל יהיה בסדר!!!!
    הרבה אופטימיות וחיוך,
    בהצלחה בבדיקה
    תעדכני אותנו
  • בנות יקרות שלום,
    ביצעתי היום אולטרסאונד חוזר והתוצאות לא טובות....
    יש שק הריון אך אין התפתחות.
    כנראה לקראת הסופש אעשה הפלה עם כדורים.
    מישהי התנסתה בזה???[

• אני כל כך שבורה שאת לא מבינה....הכל התחיל כל כך טוב וחשבתי שזה יילך על הפעם הראשונה....אבל לא....זה פשוט לא קרה.
    העניין שגם לאף אין הסבר למה זה קורה...זה פשוט קרה וזהו....מצער מאוד....
    בתור אחת שעברה את זה- האם זה אומר משהו על ההמשך, אצלי זה הריון ראשון- האם זה אומר משהו?

• אצלי זה גם היה הריון ראשון ובאמת שלפעמים אין סיבה
    לי היה עובר אך לא היה לו דופק..
  • כן זה מה שאני עושה בשעות האחרונות.....זה מאוד קשה...בעיקר בגלל התקווה שהצטברה...
    איך היה לאחותך התהליך עם הכדורים? מהר חוזרים לשגרה?

• היא חזרה די מהר לשגרה, היה לה דימום של שבוע היא אמרה שזה כמעט כמו מחזור
    היה יום או יומים שהוא היה ממש חזק ואח"כ כמו מחזור רגיל.
    אח"כ צריך לעשות ב. דם לראות שהבטא התאפסה ואז ניתן להמשיך כרגיל, צריך גם לעשות ב. אולטראסאונד לוודא שהכל יצא.
  • יופי זה מעודד מה שאת אומרת...
    כל העניין כאן זה העניין הרגשי שהוא גבוה מאוד עכשיו...
  • מצטערת לשמוע, זה קשה אני יודעת.....
    עברתי את זה בשבוע 10 עם גרידה והכל
  • כן זה לא פשוט בכלל....
    פתאום כשהתחלתי לקרוא ולחפש על זה- מצאתי שיש המון בנות שעוברות הפלה.
    ממה זה קרה אצלך? איך התמודדת עם זה?

• העיקר שקראת....
    לא בא לי לשתף את כל העולם זה מאד אישי...
  • פשושה תודה על ההתייחסות המקיפה...
    קראתי הכל וזה נתן לי כוחות להמשיך.
    אחרי ההפלה נקלטת? אני מפחדת שהפלה מבשרת על הפלות הבאאות בתור ובעיקר מפחיד אותי שלא ידוע מהו הסוף...
    קשה מאוד...
  • הפלה אחת אינה בהכרח מבשרת על הבאות...
    כמו שאמרת, אין לדעת למה זה קרה... פשוט ככה....
    לחברה שלי מצאו בעיה בדם מה שגרם לה להפיל, אבל אצלך אין בעיה חמסה חמסה חמסה ולכן את צריכה להיות רגועה, לנוח הרבה ולשתות כל הזמן מים...

ההריון הבא שלל הוא רק עניין של זמן והפעם ימשך 9 חודשים ארוכים ומשעממים!!!!

• האמת שמאז ההפלה לא נקלטתי...עברה כמעט שנה לצערי.
    אבל אסור לאבד תקווה, ואני בטוחה גם שאין קשר להפלה ובקרוב אקלט.
    אני יודעת את זה
    כולן סביבי בהריון, גם בנות שקשה להן ועברו טיפולים,
    אז למה שזה לא יקרה גם לי??
    אני החלטתי לשנות את הגישה המסורתית של לרטון מתחת לשפם ולספור במרמור "כמה הריוניות יש ואני לא"
    במקום זה כל הריונית שאני רואה אני אומרת לעצמי :
    "הנה זה הצליח לה, בקרוב אצלי. לא יכול להיות- סטטיסטית- שכולן בהריון ואני לא".
    אי אפשר לדעת כמה זמן לכל אחת להיכנס להריון ומה היא עברה...הבטן נראית אותו דבר אצל כולן...ולכן אני יודעת שמתשהו גם אני אראה בדיוק ככה, וגם בנות אחרות יסתכלו עלי ויוסיפו אותי לרשימה שלהן, אולי לא בעצב או במירמור, אולי זה דווקא יחזק אותן כמו שההריוניות מחזקות אותי... תחשבו על הגישה החדשה, מעודד לא?.
  • פשושה את צודקת לגמרי!!!
    עכשיו אני לא מסוגלת להסתכל על בנות הריוניות- אני מתמלאת ברגשות כעס וחוסר צדק. אבל אז אני אומרת לעצמי שאתה אף פעם לא יודע מה הדרך שהן עשו והרי זה ברור שלא אצל כולן זה עובר חלק...
    כל אחת והסיפור שלה...שבסוף כל סיפור כזה מסתיים בטוב

• למה כעס וחוסר צדק? הן אשמות שאנחנו לא בהריון?...
    אני יודעת שזה כביכול טבעי ואנושי להרגיש כך, תאמיני לי שבעבר גם לי זה הפריע לראות בנות בהריון,
    ברגע שהחלטתי שהגישה היא חיובית ושכמה שיותר בנות בהריון רק מצביע על שכיחות התופעה - ומקרב גם אותי להיכנס למעגל המשמין הזה - כל אחת שאני מכירה וגם היא בהריון (שאלוהים יעזור לי רק בעבודה יש לי איזה 15 כאלו ובמשפחה -חברות עוד כמה...)
    אבל בחיי שזה רק משמח אותי יותר!!

ברור שיש את אלו שהבעל עשה לידן אפצ'י קטן ונקלטו בטעות- כן, אלו ללא ספק מעצבנות. גם אני רק בנאדם.
  • שיר ופשושה תודה רבה לכם על העידוד!!!!
    אתן צודקות לגמרי- אני חייבת לשנות גישה..אחרת זה נורא קשה להתקיים בעולם הזה....
    אני מרשה לעצמי להתייסר עד סוף היום הזה בלבד ולא עוד!!!!
    חייבת לבוא עם כוחות חדשים!!!
  • אני נורא נורא מצטערת לשמוע...
    מקווה שתמצאי את הכוחות לעבור את זה ולהשאיר את זה מאחוריך כמה שיותר מהר.
    לאחרונה אני לא הרבה כאן (גם עכשיו אחרי ש"הצלחנו" הדרך לא נעשתה קלה יותר).. אבל אני יודעת מה עובר עלייך. זה מדהים כמה התחושות והמחשבות של הבנות בפורום הזה משותפות לכל אחת ואחת כאן. גם אצלי היתה הצלחה בטיפול הראשון, ואז הפלה, גרידה, ועוד שנה של טיפולים, כל טיפול קשה יותר מהקודם, כל חודש עצוב יותר מהקודם והרבה עצב וכעס על חוסר הצדק ועל ההריוניות האחרות.
    ואת צודקת במיליון אחוז: כל אחת והדרך שלה. וגם אלה שאנחנו רואים אותן מבחוץ, אלה ש"הצליחו" - אין לנו באמת מושג ירוק מה הן עברו, עוברות ומה הן עתידות לעבור. כל אחת יגיע זמנה: חלק אחרי אפצ'י של הבעל וחלק אחרי לא מעט זיעה של צוות רפואי שלם.
    הלוואי שהיה לי משהו חכם להגיד שינחם אותך ויהפוך את זה לקל יותר. אבל זה רק זמן שיוכל לרפא.. אני רק מקווה שגם את הדרך הזו תעברי עם ראש מורם ולב מלא בחום ואהבה..
    מיליון חיבוקים
  • למחכה,
    גם אני נמצאת כאן פחות מאז שאני בהריון, רציתי לחזק אותך ולנסות להאיר את הצד הטוב - שנקלטת... המון הריונות (גם לא מטיפולים) לא מתפתחים כמו שצריך, יכול להיות שההריון שלך נפל בסטטיסטיקה הקשה הזו, וזה לא אומר כלום לגבי העתיד.

לפאפאיה, משום מה נראה לי בזמן האחרון שכל ההריוניות שאני מכירה עברו איזה "סרט" בדרך להריון (אם זה הפלה, לא היה דופק, נשאות של מחלה גנטית, וכמובן טיפולים) ומעט מאד הן אלו מה"אפצ'י". מוזר, לא?
  • בנות יקרות שלום,
    רציתי לעדכנכן כי אני כבר אחרי ביצוע ההפלה.
    אמש הגעתי לבית חולים וקיבלתי כדורי ציטוטק, לאחר שמנה ראשונה לא הזיזה כלום, קיבלתי מנה נוספת וזה כבר היה עניין אחר לגמרי...הכל יצא ממני. ולאחר כמה שעות שוחררתי מהבית חולים.....
    אחרי הכל השד לא היה נורא כל כך....
    אז כמובן תודה רבה לכם שוב על התמיכה- לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן...
    וכמובן שמיותר לציין כי אני עם הפנים קדימה להריון המיוחל
  • מחכה מתוקה,
    הלוואי שההריון הזה היה מסתיים אחרת, אבל אני שמחה שאת מאחורי זה...
    הגוף שלך עכשיו צריך להתאושש ולהכין את עצמו להריון חדש תקין...

מאחלת לך שתכנסי להריון בקרוב ושיהיו לך 9 חודשים תקינים ומשעמממים....
    שבת שלום עם בשורות טובות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה