-
יוווו!!!!!
זה מה שילדים לומדים בגן היום!!!
אני מתארת לעצמי שלא אתם לימדתם אותה להגיד בולבול!!!
ענקייייתתתת!!!!!
-
למה לא ג'ני
-
-
סיון, לא יודעת, אולי בגלל שאני חסרת ניסיון אז נראה לי שצריך כמה שיותר למנוע חשיפה לדברים האלה,
אבל מצד שני עדיף שתלמד את זה ממך מאשר ממקומות אחרים שאין לך שליטה עליהם
-
למנוע? אוי ואבוי ממי ממש לא את נשמעת כמו חמתי עכשיו חחחחח בלי להעליב
זה בריא - זאת ילדה בת 3 שמגלה את המיניות ונחשפת פתאום לשינויים בין בנים לבנות. אני מעדיפה להסביר לה ושלא תלך לחקור לי במקורות אחרים.
את יודעת אני בגיל 9 קיבלתי מחזור. מוקדם מאוד. רוב הבנות לא יודעות עדיין מה זה בכלל בגיל 9. לי היה מזל גדול שאמא שלי בגישה שלי לימדה אותנו הכל מאוד מוקדם. ככה לא רק שלא הופתעתי למראההתגלית המבהילה בשירותים - ההיפך אני נורא שמחתי כי ידעתי שזה דבר מאוד טוב וחיובי עבור כל אישה.
אז לכל גיל יש את הדרך להסביר - להב יודעת שלבנות יש פושפוש ולבנים בולבול. שלנשים כמו אמא יש שערות בפושפוש ולילדות כמוה אין. וכן היא יודעת גם את מה שכתבתי למעלה לגבי הבולבול חחחח - למרות שזה אני מודה בעלי לא כל כך מסכים לה אבל היא מתחמקת בכח ומציצה לו חחחחח
רווחה כבר אמרתי?
-
זה נשמע לי מאוד הגיוני מה שאת אומרת...
אני יכולה להגיד שאני גדלתי במשפחה מאוד שמרנית בקטע הזה, איתי לא דיברו על הדברים האלה ויש לי מזל באיזשהו מקום שהייתה לי שכנה גדולה ממני באיזה 4-5 שנים שהסבירה לי על מיניות ויחסי מין והכל...אבל זה היה כשהייתי בת 8-9
אני לא יודעת עכשיו להגיד באיזו גישה אני אנקוט עם הילדים שלי, אבל נתת לי אחלה נקודה למחשבה
-
חחחחחחחחחחחח
גדוווולה!
אה, וחמותך בטח תרצה להזמין רווחה אלי הביתה, כי נתנאל יודעה איפה "פיסה" (בולבול) שלו, והוא מצביע עליה
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי!!!
איך אני אוהבת את הפלפל והפה שיש להם בגיל הזה
-
לא אני משוגעת על הילדה שלך..
איזה פה חמסה חמסה עליה
את כבר יודעת אבל אני חייבת לומר שיש לך ילדה נדירהההההה ואני באמת מתכוונת לזה אין דברים כאלה!!!!!
ובדחיפות אני רוצה מפגש והלהבונת הזו מגיעה יחד איתך או שהיא יכולה לבוא גם לבד
-
כפרות על הפה של הזקנה הזאת מתה עליה
-
באמת רווחההההההההההההה
/link/link_through/1yg9h-101]
-
לפי אוריקי שלי
לבנים יש בולבול ולבנות יש טוסיקים. חחחח
ולאמא יש ציצי גדווווול גדוווול והתינוקת (כן הוא קורא לאמילי תינוקת) אוכלת ציצי וכשאני אהיה תינוק גם אני אוכל ציצי.
חחחחחחחחח
-
-
איזו בובה !!! הקטנה הזאת
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חכמההה הרסת אותי מצחוק
-
רוחחחהההההההה!!!!
מחר היא אצלך!!! אולי עוד היום חחחחח
לאכול אותה!