-
-
זה נשמע באמת פרוצדורה מעצבנת ומכעיסה!!!
מקווה מאוד שזה יסתדר לכם בסוף, איזה סיוט
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
ויקי,
למשפחה של בעלי אין שום גישה.
בעלי הכיר אותי בידיעה שאני לא יהודיה, זה רק לא מזמן ולגמרי במקרה יצא הסיפור הזה לאור שבעצם כולם יהודים אבל ככה וככה...
הוא גם אמר לי שזה לא ישנה כלום גם אם בית הדין לא יקבל את הטענה שלנו,
אבל אם חשוב לו לנסות, אני איתו.. כי לי זה באמת לא משנה...
מה גם שאנחנו לא רוצים שום חופה ושום "כדת משה וישראל", וכבר התחתנו בקפריסין
-
אוי, מותק, יש לי המון מה להגיד לך בנושא, אבל לא עכשיו, כשנתנאל ירגיש טוב (וגם אני, כי כנרא נדבקתי ממנו), אני אדבר איתך
-
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
-
אני רוצה להגיד לך,שאם יש לבן-אדם חילוני כמה פעמים בחייו את הזכות להיכנס בכתלי-הרבנות (תעודת-לידה,נישואין)..אז הם רק מבאסים אותו יותר..
ובמקום לקרב לאמונה,זה רק מרחיק ויוצר אנטי,הגישה שלהם ועל-זה אני מצטערת.
אולי הם חושבים,שכמה שיותר להקשות,זה יותר טוב?????
גישה ממש מוטעית בעיני..
ג'ני,את מאמינה לי שאני יהודיה וישראלית ונולדתי בארץ וכו' וכו'..ותאמיני לי שגם על אחת כמוני הם דאגו להחמיר את גישתם..למה? כי הייתי גרושה..
אבל אני החלטתי בחתונה-הנוכחית שלי,שהם לא-יהרסו לי את הכייף ואני הולכת למיקווה ואכן היה לי הכי מיוחד..כי אז התחלתי לבסס את האמונה-הפרטית שלי בבורא-עולם ללא-חיץ..באותה-המידה,יכולתי להישאר הכי חילונית בעולם..זה ממש לא-קשור אליהם...להיפך,הם רק מורידים מהאמונה בעיני..
(כשפתחו לנו את התיק,בגלל שהייתי גרושה,שיגעו אותי לנסוע לשדרות,עם כל-הקסאמים ולבקש מהרבנות שם תעודת-פנויה..איכשהו התחמקתי מכך..וגם הרב התעקש לחתן אותנו בתאריך שהתאים לו..וסירבנו,כי רצינו רב אחר ולכן הוא החל להיות אנטי כלפינו..
והרב-האחר שבחרנו,התעקש ביום-החתונה להביא מטעם-עצמו עד לכתובה (וכבר הודענו לו,שיש לנו עד מבעוד-מועד)..
בקיצור,הרבה מסחרה..
בחתונה-הראשונה,הגענו והבריזו לנו (ועוד הבאנו עדים איתנו).
בכל-אופן,מה שאני רוצה לומר זה,שזה באמת עגום-המצב,מה שהם משדרים לבני-אדם שמגיעים אליהם מרצונם-החופשי,אך הם לא-ימנעו ממך להשיג את מה שתירצי מהם!