היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו קנינו כבר פעמיים מוצרי חשמל בטרקלין חשמל באינטרנט - הם עשו לנו הנחה ויצא משתלם
תבדקי גם בזאפ
רוצה לשמוע קטע... המייבש שלי גם לא עובד
המלצה שלי, לייבש בחוץ - זה חינם מכל הבחינות
אצלי גם יש שמש בחוץ אין לי מייבש ואמא פלוס פלוס תקראי תהודעה שפתחתי בישבילך
נכון שאין כמו השמש אבל לפעמים יש דברים שחייבים לייבש שצריכים אותם זמינים מיידי
ושיש להפעיל לפעמים יותר מכה מכונות ביום אז אני שמה מגבות במייבש
אני חולה על תליית כביסה בחוץ!!! אבל, לא מזמן עברנו בית ואפשר לומר שאנחנו גרים עדיין באתר בנייה, ככה שאני בינתיים ממש לא מתלהבת לתלות בחוץ את הכביסה, אני תולה חלק במתקן וחלק מייבשת במייבש
ובאמת שרק ההוצאה הזאת הייתה חסרה לי עכשיו
בדקתם עם טכנאי מה יש למייבש
בינתיים תתלי בבית... זה לא כל כך נורא את הכביסה של הקטנטן אני תולה בבית, ובינתיים היא מתייבשת הכי מהר ויש לה את הריח הכי טוב!
נון שלפעמים זה תקוע, אבל במקרה שלך זה הכי נכון כרגע...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בחודשים הקרובים לא נראה לי שיש מצב לקנות... הבעיה היא שמכונה אחת ביום לא מספיקה לשש נפשות...
לי יש קריטל ולא ממש מתה עליו אבל יש מלא מבצעים תחכי עוד טיפה לקראת החגים כולם יוצאים עם מבצעים ותעשי סקר