שאלה דחופה על נרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתנאל משתעל כל היום וגם התחיל לו החום...כל 4 שעות
9 תגובות
עמוד 1
  • אני קודם מכניסה את קצה הנר לוזלין,ומכניסה בבת אחת ומשאירה שניה את האצבע.
    שירגש טוב!

• תודה.
    אני עד עכשיו ניסיתי להכניס נר, כשנתנאל שכב על הגב, פשוט הרמתי לו רגליים. זה בסדר? או אולי עדיף איכשהו אחרת?
  • לי כמובן אין טיפים לתת,
    אבל שירגיש טוב הקטנצ'יק החמוד הזה...

תני לו את הדובי
  • כן זה בסדר, כמו שאת מנקה לו את הטוסיק...
    תשימי כבר טיטול נקי מתחת, תראי שהנר לא יוצא וזהו תחתלי...

• בעצם, שאלתי את בעלי, כי יוצא לו לא מעט לעשות את זה...

בעלי אמר שצריך לשים את הילד בתנוחת עובר על הצד, להכניס את הנר, עד הסוף, לא נורא אם זה נראה לך עמוק, זה לא יכול להיכנס עמוק מדי, ואז להצמיד לכמה שניות את שני צידי הטוסיק כדי שהוא לא ייצא
  • שילי הסירה לך מצוין
    רפואה שלמה

• שמים בטוסיק...כשהוא שכוב על הגב
    תכניסי ואת תראי שזה נבלע בפנים...לא לדחוף כמובן, זה פשוט יבלע לבד
    החלמה מהירה
  • תשמעי ילדי בן השנתיים גם היה לא הרגיש טוב הוא הגיע לשלושים ותשע וחצי מעלות חום וכשהגנסתי לו את הנר בטוסיק השכבתי אותו על הגב הרמתי את רגליו והכנסתי לו אותו כמובן לא בכוח לחצתי על שתי צדדי הטוסיק כדי שלא ייצא וזהו
    החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה