מתעניינת בדעתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם יש מצב שגיל שנתיים הנורא מתחיל ב 8 חודשים?
    לאכול? לא רוצה.
    לשחק? לא רוצה.
    לשתות? לא רוצה.
    מה כן רוצה?
    לצרוח, לזרוק צעצועים מחוץ לעגלה.
    לפזק עכל על הרצפה.
    לפורר את האוכל שנותנים לה.
    לעשות בלאגן.
    לבכות והרבה.
    בימים האחרונים אני לא מזהה אותה..היא בוכה כל הזמן, בגלל סיבות לא ידועות..אכלה, טיטול נקי, יש צעצועים, לא חם.. והיא בוכה..ומגיעה למצבים של צרחות שניראה לי עוד רגע היא תתעלף.
    אני לא מצליחה להרגיע אותה.. היא לא רוצה לשבת בעגלה בכלל.. רק החוץ היא נרגעת וגם זה רק בזמן תנועה.
    איך שאני נכנסת הביתה...אחרי 5 דקות שוב בכי..
    לא מבינה!
    2 שיניים תחתונות כבר יצאו לה.. החניכיים למעלה לא נפוחות או אדומות וגם לא הרגשתי בצבוץ של שיניים כמו שהיה עם אלו התחתונות..
    מה עוד זה יכול להיות?
    האם זה מעיד על האופי העקשני והפינוקי שיהיה לה או שזה משהו חוךף בגלל סיבה אחרת?
    החום שהיה לה אתמול 37.5.. שזה לא ניראה לי מספיק בשביל להיבהל..הילדה תכלס חיונית לא אפאטית או משהו..

להוסיף לפייסבוק
11 תגובות
עמוד 1
  • הסיבה הלא ברורה הזו....היא בד"כ שיניים
    אם הבנתי נכון, לא יצאו לה שיניים למעלה ובצדדים-זה בדיוק הזמן
  • נשמע כאילו משהו מציק לה... אם זה ממשיך הייתי לוקחת לרופא. היא חייבת לשתות...

• היא שותה ואוכלת..אבל אחרי הרבה בכי וכעס...היא ממש כועסת ומתעצבנת עלי.. רוצה להרביץ לי ועושה אגרופים..ורואים שהיא כאילו "חורקת שיניים"
    אם זה ימשיך עד סוף השבוע אקח אותה לרופא.. בגדול אין לה חום היא אוכלת ושותה..פשוט זה לא עובר רגוע כמו בדרך כלל אלא אחרי הרבה פעמים שאני מציעה לה והרבה עצבים ובכי.
    מקווה שזה שיניים.

להוסיף לפייסבוק
  • יש לי ניחוש שזה שיניים (לנתנאל זה באה בגלים, יש ימים שחניכיים מאוד נפוחות ויש ימים של רגיעה, הן צומחות אצלו לאט לאט),
    או ניחוש השני שלי: שיעמום! יש מצב שמשעמם לה! היא ילדה חכמה וסקרנית, רוצה קצת שינוי בשיגרה, רוצה לחקור מקומות חדשים. היא בבית או בגן? היא זוחלת? אני זוכרת שנתנאל היה מאוד מתוסכל כשעדיין לא ידע לזחול אבל כבר רצה להגיע למקומות חדשים ולא להיות תלוי בי , הוא לא אהב רעיון שאני מחליטה איפה הוא ישחק
  • את מתארת משהו,שלדעתי קיים הרבה לפני גיל-שנתיים,הניצנים כרגע בוקעים..

היום היה לי יום בסגנון שתיארת

• מרווה, תמיד כל כך כייף לקרוא "אותך"
    האמת יכול מאוד להיות שזה שיעמום... אני מפחדת לשחרר אותה על הרצפה הקרה..אבל כשהיא נמצאת בהליכון כל הבית על הרצפה.. כמה דברים כבר מצאו את עצמם למטה.
    מזל שלא נשברו.
    אבל בהליכון היא לא נמצאת הרבה..אולי חצי שעה ככה לפני המקלחת אני מרשה לה להסתובב בבית והיא מתה על זה...
    כשאני שמה לה שטיח פעילות אז הישיבה עליו נמשכת משהו כמו 10 דקות במקרה הכי הכי ארוך..ואז היא שוב על הרצפה.
    היאקצת זוחלת..האם לשחרר אותה לטייל על הרצפת קרמיקה בבית?
    אולי אפשר להלביש אותה ולשחרר שתסתובב על הרצפה?
    כי תכלס נמאס לה כבר טלויזיה וצעצועים..אפילו בלול היא בקושי יושבת ושם יש לה יותר מרחב...
    היא מאוד אוהבת לעמוד.. אולי באמת צריך לשחרר אותה קצת לרצפה?
    היא לא תתקרר?
    מה עושים?
    יש לי גם כלב בבית, ויש מלא שיערות שלו על הרצפה.. קשה להוציא הכל ..כי השיערות שלו נדבקות גם לסמרטוט הרצפה..
    אני יכולה לשתוף רצפה לחכות שיתייבש ואז לשחרר אותה עם גבולות של כריות או משהו... כבר לא יודעת מה לעשות..

להוסיף לפייסבוק
  • גם אני מאוד אוהבת לקרוא אותך,כי את אמיתית וכנה

• הכלב שלי מכבד אותה מאוד..מהבחינה שאם היא באה אליו הוא הולך ומפנה לה מקום.. אני לא מפחדת מנשיכות או דברים כאלו כי לא ככה הוא חונך.
    אבל המחצלות ומשטחי הפעילות זה עניין של שניות עד שהיא זזה מהם לרצפה הקרה..
    יש לי שטיח גדול..160 -130 ניראה לי.. ממש גדול..והיא עוברת אותו תוך שניות..היא רוצה איפה שאני..במטבח או בסלון או לא משנה איפה.. היא יודעת שזה שטח מוגדר לילדים ושם היא לא רוצה להיות..נקודה!
    האפשרות היחידה זה אולי באמת להלביש לה מכנס לא דק כדי שלא יכאבו לה הברכיים מהזחילות, לשתוף את הרצפה טוב טוב ולשחרר אותה "לחופשי" שתסתובב ותכיר קצת את הסביבה..אולי גם תתחיל ללכת :)

להוסיף לפייסבוק
  • הברכיים מהזחילות לא יכאבו לה. אין צורך במכנס עבה
    לגבי השיערות של הכלב, תחברי לה סמרטוט לברכיים לפחות ככה היא תנקה את הבית - חחחחחחח
    השיערות זה לא נורא. אוריקי שלי היה "שעיר" קבוע. פשוט מחליפים קצת יותר פעמים את הבגדים.
    תני לה חופש, תני לה לזחול, לגלות, להתנסות.
    אם היא זוחלת גחון, שימי לה עוד חולצה שלא יהיה לה קר, אם היא כבר על 6 (כל עוד המיזור לא פועל בשיא הכוח) תני לה להנות.
    אההההה - רק תחביאי את האוכל של הכלב כי זה מאאאאאד מענין אותם ומסתבר שגם טעים. מנסיון.

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• ליבי- חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כן דוד שלי חשב שזה אגוזים וטעם ולא הבין למה מוכרים אגוזים בטעם של דג.
    טוב אז זה מה שאני אעשה..אתן לה להשתולל קצת על הרצפה..אולי היא תתרצה קצת ותפסיק להיות כזאת עצבנית על אמא כל היום:)

להוסיף לפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה