היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמאלה איך הזמן טס הן גדלו לי בצ'יק צ'אק היום לפני 4 שנים ושקד היום לפני 3 שנים הן נולדו (וכן..מי לשא מכירה את הסיפור ההזוי הזה שתי הבנות שלי תאומות בהפרש של שנה :)) לאושר הענקי שבחיי!!!
שתגדלו ותהיו לנשים נעימות שיהיו בכן כל המידות הטובות, ושכל עשייה שלכן תקצור רק הצלחות. שתדעו להבין ולקבל דעתו של כל אחד, ובכל זאת תדעו שבכן יש משהו מיוחד,
אאחל לכן את כל הטוב שבעולם, שתרוו נחת לכל אדם. שתהיו לגאוות ההורים שידיכן תמיד יתמלאו בהצלחה, ופנייכן יהיו מוארות משמחה, שליבכן יהיה מלא באהבה, ורגלייכן יישאו אותכן להגשמה. שתצלחו דרכך ושה' תמיד יצעד לצידכן...
28 תגובות
עמוד 1
איזה חמודות!!! תגידי, למה לא התחשבת בהן??? כשהן תהיינה גדולות הן תתבאסנה על התאריך
איזו ברכה מרגשת מאמי!!!
חחחח זה לא היה בשליטתי ניסיתי להתאפק וזה לא עזר... ניפחנו בלונים ליום ההולדת של עמיתי וקיבלתי צירים תוך כדי אורטלי היית מאמינה שכבר עברו 4 שנים??
המון מזל טוב לתאומות המדהימות שלך לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
המון המון מזל טוב! שתהיה לשתיהן שנה מקסימה, מלאת עניין בריאות כיף שמחה ואהבה.
איזו ברכה מרגשת
אכן סיפור הזוי שממנו יצאו שתי בנות מקסימות ! המון מזל טוב לבובות , המון אושר ונחת מהן , בראיות וכיף !
אני זוכרת!
פשוט מדהים! לא ייאמן
מזל טוב לנסיכות התאומות
מזל טוב ל"תאומות"!
מזל טוב !!! עד 120 !!! איזה כייף לחגוג באותו יום !!!! אצלינו יותר מצחיק בני ואחינים שלי בארה"ב כולם יום אחרי יום . אחננית - בני- ואז אחיין . http://www.holdthatpic.com/
מאמי מזל טוב לשתי המדהימות שלך! יומולדת שמח להן, וזה מטורף שיש להן תאריך זהה.ועוד יותר מטורף שעשית הבדל של שנה, יואו!
מה עם עוד דרדס לאוסף???
נשיקות להן ולך ומזל טוב
יומלדת שמח לנסיכות!!! המון אושר, שמחה והצלחה בשנה החדשה
מזל טוב!!! "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
מזל טוב לבובות התאומות
מחמם את הלב
מזל טוב!
המון מזל טוב לעמית ולשקד
המון המון מזל טוב לנסיכות ]
המון מזל טוב אושר בריאות והרבה נחת מהן
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים