הכי קל לברוח! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא נוהגת להתלונן פה על בעלי... אבל אני חייבת לשחרר:
    אחרי לילה קשה כשנתנאל היה עם חום ואני עם חום, הגיעה בוקר... ובעלי אומר שכואב לו השן (השן הזו מציקה לו כבר הרבה זמן, ומיותר לציין שהוא סירב לטפל בה). בעלי לקח כדור ונסע לעבודה.
    יש לו אפשרות להשאר בבית, מנהל שלו בן אדם מאוד מבין והוא מבחינתו, אם אתה חולה, תשאר בבית, כי גם כך אין ממך הרבה תועלת בעבודה אם תסבול...אז אמרתי לבעלי שישאר בבית, שילך לרופא שיניים ושאר היום יעזור לי עם נתנאל. שיסיע אותנו גם לרופא ילדים... נכון שזה הגיוני לבקש? אז לא, הוא נסע... עכשיו, אני יודעת שיכאב לו השן, אז הוא יחזור אחרי צוהרים, אבל עלי זה כבר לא יקל, כי אני צריכה ללכת עם נתנאל לרופא ואני בקושי זזה
7 תגובות
עמוד 1
  • אוף בובי....
    קודם כל תרגישו טוב נתנאל ואת.
    ככה זה רוב הגברים!!!
    גם בעלולי כזה. שבועיים אחרי הלידה היה לי וירוס שעלה לי החום ל 40

• אוי בובה,

מה שאת מבקשת הוא לא רק הגיוני בעיני, אלא גם מובן מאליו, דהיינו הוא לא רק שהיה צריך להקשיב לך שכשאת מבקשת, אלא להציע בעצמו כשהוא רואה עד כמה את ונתנאל חולים.

אין לי עיצה כלשהיא, אבל אני חושבת שאת צריכה להגיד לו את כל זה בערב ולו בשביל שלהבא יהיה יותר ערני ולא שקוע בעצמו בלבד.

תרגישו טוב
  • זה רק מרתיח לי את הדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כשהם (גברים) חולים, כל העולם נעצר! היה לו צינון, אפילו בלי חום וזה היה יותר גרוע מתינוק חולה! הייתי ממש כמו מטפלת צמודה שלו! ומה אני מבקשת, תשאר יום אחד בבית, תעזור לי! גם מחר נתנאל איתי בבית, תן לי יום להבריא ואני אחזור לעצמי. ואמרתי לו שאם יכאב לו השן, אני ממש לא הולכת לנחם אותו! אמרתי כבר מיליון פעם שילך לרופא! די!
  • אוף בובי שלי....
    אני לגמרי מבינה אותך.. מתהפך העולם שכואב להם אבל שאנחנו חולות זה תשתדלי לנוח..
    מה עם ניקיונות, ילדים, אוכל????

תאמיני לי אם הרכב היה אצלי עכשיו הייתי באה לקחת אותך לרופא....
    רוצה אולי לדחות את התור למחר ואני יסיע אתכם?????????

תחזיקי מעמד אהובה שלי!!!!
    ושוב אם את צריכה משהו רק תגידי כבר אמרתי לך אתמול.. אם הייתי יודעת שיש לך תור לרופא הייתי משאירה לי את הרכב...

• תודה מתוקה!
    אבל אני ממש לחוצה לקחת את נתנאל היום לרופא, אני רוצה שישלול דלקת ריאות או ברונכיטס...כי מדובר בשיעול חזק יחד עם חום... לא שילוב טוב
  • תריגשו טוב.
    תעדכני מה מצבו
  • אוף עם הגברים האלו!!!!!!!
    להרביץ להם!!

תרגישו טוב!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה