היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רופא בדק את נתנאל ואמר שהוא שומע ציפצופים (חירחורים) בריאות...
12 תגובות
עמוד 1
אני יודעת שאינהלציות מאוד עוזרות גם לתינוקות וגם למבוגרים.
תרגישו טוב בובה!
אויש תרגישו טוב.... טוב שזה עוד לא דלקת ריאות. וינטולין עוזר אבל צריך לעשות כמה פעמים עד שממש מרגישים הבדל. מי מלח מייבשים את הנזלת ועוזרים לנשום יותר בקלות עשית כבר אינהלציות? אם עוד לא אז תכיני את עצמך להרבה צרחות.... רוב התינוקות שונאים את זה. אני בפעמיים הראשונות פשוט תפסתי אותו חזק חזק ביד אחת את המסכה ביד השנייה וישבתי ובכיתי יחד איתו..
אני עשיתי לדור כבר כמה פעמים לצערי.. עוזר מאוד.
אני ממליצה שתקני גם קרבול - זה נוזל ריחני ששמים על בד בסביבת השינה של הבתינוק וזה עוזר לנשום [URL=http://www.glittergraphictext.com]
מה שאני עברתי עם ליאם עם אינהלציות זה מאוד עוזר- תקפידי רק לעשות !
הייתי עושה לאחי הקטן כל הזמן אינהלציות...
זה מאוד עוזר ומאוד מקל עליהם... לא הכי פשוט לעשות כי הם לא מתים על זה אבל בהחלט יעזור!!!
תרגישו טוב בובי
אין לי מושג בזה בכלל. רק מאחלת החלמה מהירה לפשושון.
אני חולה כל שנה בברונכית צפצטית שזה מלווה בשיעול נורא כבד קושי נשימה ליחה ברמות קשות
/link/link_through/1yg9h-101]
בובה, אני לא מבינה בזה, אבל אם את צריכה חוות דעת רפואית, תתקשרי בכל שעה, אני אעזר בבעלי...
מאמי זה עוזר פלאים!!! תרגישו טוב במהרה
גם אני עברתי הרבה עם כל סוגי התרופות של האנהלציה וזה מאוד מאוד עוזר הייתי שמה ליובל תוכנית שהיא ממש אוהבת בטלוויזיה וככה הייתי עושה לה תוך 3 ימים כבר תהיה לו הקלה .... החלמה מהירה! [/]