צריכה ייעוץ ודעה דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

היום הבאתי את אברהם בפעם הראשונה מאז החופש (הם חזרו ביום ראשון) בהתחלה היה לו מוזר והכל הבנתי שזה היום הראשון אחרי שכל החופשהוא היה איתי אחרי 40 דקות המטפלת שלו אמרה לי שאפשר ללכת הסברתי לו שאני הולכת ואחזור עוד מעט נשיקה חיבוק ויצאתי הוא התחיל לצרוח פתאום ראיתי את המטפלת קמה נועל את הדלת והולכת לשאר הילדים במשך 5 דקות הילד שלי צרח ובכה בלי כל יחס!!!! דפקתי כדי שיפתחו לי הן פתחו לי הייתי איתו ואז לקחתי אותו עם המטפלת לג'ימבורי ואז עזבתי כשהוא היה על הידיים של המטפלת ביציאה נתקלתי במטפלת של שנה שעברה ופתאופ אני קולטת את הילד שלי פותח את השער של הגן המתנתי 5 דקות ואז חזרתי לג'ימבורי ושאלתי איפה הילד שלי? המטפלת שאלה את עוד פה? הקיצר הן ישבו ופיטפטו ולא שמו לב שהילד שלי ברח הן רצו שהוא יישאר אבל לקחתי אותו
    התלוננתי אצל המפקחת שהיתה היום בגן אני פוחדת שזה לא יפגע ביחס של המטפלת אליו מה לעשות???
    אני לא יודעת האם להביא אותו מחר או שלנסות ולבדוק מקומות פנויים בגנים אחרים?

סליחה על החפירה ותדה למי שקראה

13 תגובות
עמוד 1
  • מה זה הגן הזה???
  • זה מעון של משרד התמת
    הדסקה מה נשמע מה שלום הקטנים?

• אני בהלם!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מפחיד קודם דברי אם מנהלת הגן זה ליקוי חמור מאוד
    ואם את באמת לא רגועה תנסי למצוא גן אחר
  • המנהלת עברה ניתוח ולכן המטפלת של אברהם היא המנהלת לחודש הקרוב התקשרתי למעון כי רציתי ללבן את הדברים ואז ענתה לי המפקחת וסיפרתי לה את הכל היא אמרה שהיא בשוק כי היא מטפלת מעולה והיא תדבר איתה החשש שלי זה שבמקום ל"נקום" בי על זה שלא באתי אליה ישירות היא תתנכל לילד שלי
    ולכן אני חוששת

• נראה לי שאחרי פתיחה כזו של שנה"ל לא הייתי משאירה שם את הילד בלב שלם ולכן הייתי מנסה לבדוק אופציות במקומות אחרים....
  • איזה התחלה

• אחרי מקרה כזה היה לי מאוד-מאוד-מאוד-מאוד קשה להשאיר שם את הילד

• מסכימה עם רעות.
    ו-לא, ההתנהלות שתיארת ממש ממש לא נשמעת טוב...
  • אני גם לא חושבת שאחרי יום כזה לא היתי משאירה שם את הילד שלי

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היית ליד השער

• יווווווו איזה עצבים ככה להתחיל ..למרות שיש מצב שרעות צודקת הייתי מנסה למצא גן אחר
  • אם בעוד חודש הגננת תחזור והמטפלת היא רק לבנתיים, אז הייתי באמת נשארת עם יד על הדופק (למשל נשארת בגן בימים הקרובים לפחות שעה בבוקר, עושה ביקורי פתע וכדומה)
    זה לא קל למצוא גן חדש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה