סקר בדיקת מי שפיר לנשים מעל גיל 35 ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן חושבות שנשים צריכות לבצע את הבדיקה בלי שום קשר לתוצאות הבדיקות האחרות רק בגלל גיל???
    או שהאם אתן חושבות שצריך לבצע את הבדיקה רק אם חו"ח יש תוצאות לא טובות בבדיקות של השקיפות עורפית וסקירה מקדימה????
    והאם אתן חושבות שאם התוצאות של הבדיקות האחרות טובות יש אפשרות להמנע מהבדיקה???
    תודה לעונות!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי בלי קשר לגיל ולתוצאות בדיקה כאלה ואחרות צריך לעשות את הבדיקה.
    הבדיקה מאוד חשובה כי היא הדיקה היחידה שנותנת תוצאות מדוייקות ולא "סטטיסטיות" , מה גם שהבדיקה לא כזו נוראית כמו שהיא נשמעת
    אבל זוהי דעתי האישית בלבד!
    בהצלחה:)
    באהבה...

בולי בלבולי
  • תודה!
  • אני חושבת שמתחת לגיל 35 צריך לעשות רק אח יש אינדיקציה בבדיקות
    מעל גיל 35 הייתי עושה בכל מקרה

• נראה לי שאני יעשה. אני אוטוטו בת 35 וכנראה בהריון הבא יגידו לי לעשות! אז נעשה!
    55555
  • אני בת 30 וקצת.

אצלי בהריון הנוכחי תוצאות בדיקת הדם אחרי השקיפות יצאו גבוליות (1:390 כאשר את יודעת שמ-1:380 כבר ממליצים על מי שפיר) וגם היה ממצא של מוקד אקוגני בלב ואחרי חחשות (כי הריון ראשון נגמר בהפלה בשבוע 8) אני עשיתי את הבדיקה בשבוע 18.

אני רוצה להגיד לך שאני יותר חששתי מאשר התלבטתי כי ברגע שראיתי את התוצאות החלטתי שאני אעשה וזהו.

אחרי מחשבות רבות בנושא, נראה לי שגם בהריונות הבאים אעשה ובלי קשר לגיל כי זו הבדיקה היחידה שהיא ודאית ולא ניחושים סטטיסטיים!

בהצלחה בכל החלטה
  • אז ככה:

עשיתי את הבדיקה אתמול!!!!

הבדיקה הייתה באסותא, מי שעשה את הבדיקה הוא הרופא הפרטי שלי (אני עושה אצלו מעקב הריון), הוא היה נחמד, מצחיק ועדין.

אני בת 36 והיו לי תוצאות טובות של סקירת מערכות ושקיפות עורפית.

הרופא אמר שחשוב לבצע אותה, לא התווכחתי יותר מיידי.
    הבדיקה לא הייתה נוראית, כמו בדיקת דם, תוך כדי ראינו את העובר על המסך ממול.

התוצאות עוד כחודש, מקווה שהכל בסדר
  • עדן אצל מי את מטופלת. מייזנר?
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה