לבנות שעברו קיסרי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולכן!
    אני מתעדכנת במתרחש כאן כל הזמן... נגמר לי הכח... ודי כבר!אני רוצה ללדת!
    כמו שאתן יודעות הקטנה שלי עכוז....
    ניסיתי הכל בשביל להפוך אותה וביום חמישי יש לי היפוך חיצוני.
    אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל מבנות שעברו קיסרי כמה טיפים, אם למקרה אגיע לפני לבית החולים או אם ההיפוך לא יצליח...(נקווה שיצליח).
    תודה
19 תגובות
עמוד 1
  • אז קודם כל

• תודה ליבי!!! אני כ"כ פוחדת... אני אדבר עם אמא שלי שתישאר איתי שם כי נראה לי שלבעל אסור להישאר לישון...
    ועוד שאלה,
    אפשרי אחרי קיסרי לבקש ביות מלא?
  • לא יכולה לעזור בטיפים של הקיסרי
    אבל אני יכולה להחזיק אצבעות ולאחל בהצלחה בהיפוך!!!

• אהובה שלי!!!

מזמן לא ראיתיך כאן!!!
  • לגבי הביות, תלוי בבית חולים.
    לי נתנו בנהריה מה שרציתי
    לגבי האמא או הבעל, שוב תלוי בבית חולים. אני ממליצה בחום לעשות סיור בבית חולים ולשאול את כל השאלות הללו, בעקרון זה לפי דעתי ברוב בתי החולים, 24 שעות ראשונות אחרי הניתוח את נמצאת בחדר אשפוז הצמוד לעמדת אחיות.
  • אני לא רוצה להפחיד אותך או משהו, אבל אני לחלוטין נגד היפוך...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תודה בנות על החזקת האצבעות! ג׳ני אני כאן כל הזמן רק פחות מגיבה בזמן האחרון , יש לי מצב רוח פיכס! אבל אני עוקבת אחריכן
  • עוקבת אחרינו??? מעין אח גדול
  • מרבי...
    כפי שאמרתי ניתוח זה לא נורא.
    היומיים הראשונים קשה אבל אחכ הכל זורם.
    העקר גישה חיובית כמו שעדי אמרה
  • זה ממש לא נורא עברתי שתיים, כמו שאמרו לך עניין של גישה,
    המלצה שלי לקחת את הבייבי מתי שנוח לך כי מאוד קשה לעשות דברים לבד,
    לנסות ללכת הרבה לכן ממליצה לך לדאוג לעצמך בבית חולים כי דואגים לתינוק
    וככה בבית הוא יזכה באמא בריאה וחזקה ככול שתתדאגי לעצמך ככה ההחלמה תיהיה מהירה יותר ופחות כואבת בהצלחה
  • איזה מדהימות אתן!!!! עדי תודה על הדאגה... שקלתי את זה לפני כמובן....
  • היי מרבלס,

לגבי ההיפוך אני רוצה להגיד לך שחקרתי את זה המוןןןןןןןןןןןן, ואין לך מה לדאוג.
    רוב הסיכויים שהוא יצליח (אני גם הולכת לעבור את זה בקרוב...:))

דרך אגב איפה קבעת תור? לאיזה רופא?
  • מירבי יקרה, בדיוק חשבתי עלייך לפני כמה ימים ותהיתי אם ילדת כבר...
    אני מרגישה בדיוק כמוך. חודש תשיעי כבר לא בא לך שום דבר, שום בגד כבר לא עולה עליי ואני מרגישה פיכס

• מאמי אין לי טיפים לתת לך !

אבל שעזרת ה' ההיפוך יצליח !!
  • 1. אני נגד היפוך (סתם חייבת לציין את זה) - סיכון מיותר לעובר. אם העובר לא התהפך יש לזה סיבה - הכל מלמעלה ולטבע חוקים משלו - תחשבי על זה טוב טוב. אני יכולה לומר לך שכל יום אני אומרת תודה לאל שהלידה לא התפתחה לי אצל נועם. אחרת הייתי עלולה להגיע ללידה רגילה וחבל הטבור כרוך סביב ראשה - לא יודעת לאן זה היה מתפתח וקשה לי לחשוב על זה

• אני מאחלת לך המון בהצלחה בהיפוך!! רק חשוב שתקחי בחשבון שהמון פעמים תוך כדי ההיפוך מגיעים לניתוח חירום אז תעשי הכנה עצמית כבר ליום חמישי
    [/center]
  • כבר אמרו פה הכל - אז כל מה שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה, והלוואי ויצליח ההיפוך...ולא תצטרכי קיסרי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• דבר ראשון שהכל יעבור בהצלחה ובשלום זה הכי חשוב.

מאוד חשוב לישטוף הרבה וכמה שיותר אני שטפתי שלוש פעמים ביום עם תרחיץ פולידין הוא מחטא את התפר.
    חשוב גם שיהיה מישהוצמוד שיעזור כי ביומיים הראשונים קשה לקום ולהתיישב.
    אני היום שלושה שבועות אחרי הניתוח לא מרגישה כלום. וכבר שבוע שאני ככה בלי כאבים.
    חשוב לדעת שרק הימים הראשונים קשים ומיום ליום הולך ונייה קל.
    וגם כדאי לקחת כל משכך כאבים שנותנים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה