עיצה - איך ללדת תוך שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שימו לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    היום ר"ח אלול אנו נכנסות לתקופה של 40 יום עד יום כיפור, בנות זה הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    עכשיו זה הזמן לבקש ולבקש ולבקש על הכל! ולבכות ולהתחנן לפני הקב"ה שירחם עלינו על כל אחת ואחת מאיתנו שהכל יעבור בקלות (והלוואי שבטבעיות) אין כמו תפילה!!!!!!! בנות לא משנה אם אתם שומרות מצוות או לא הקב"ה מתאווה ומחכה לתפילותינו של כולנו) הקב"ה רוצה לתת לנו ומחכה שנתפלל ונבקש ונשתפר (אפילו במשהו קטנטן) ידוע ההדמיה על מלך שירד לשדה לתקופה מסוימת וכל העם יכול לגשת אל המלך ולבקש מהמלך כל אשר ליבו יחפץ.. בנות יקרות זה הזמן שלנו!!!!!!! מר"ח אלול (שזה היום) ועד יו"כ הקב"ה קרוב אלינו (שלא תבינו אותי לא נכון .. תמיד!!! הקב"ה קרוב אלינו ושומע את תפילותינו אלא שעכשיו מידת הדין פחות מקטרגת שאנו מבקשות..) בנות אנא נצלו הזדמנות זו.. אני אישית מחכה כל השנה לתקופה הזו שיש בה יותר התעוררות.. אני יודעת (מניסיון) שמתפללים ומשתפרים ומתקרבים לקב"ה בתקופה הזו(בפרט) וממשיכים כך כל השנה (כל אחת לפי יכולתה העיקר להתקרב ולהתקדם במשהו) הקב"ה ממלא את משאלות ליבנו לטובה.. שימו כמה פרוטות לצדקה תתפללו אפילו בלי סידור במילים שלכם!!!!(לא חייב סידור העיקר שיצא מהלב) בכל זמן שתוכלו!!! ומה עוד נשאר? תשובה .. להתחרט אם לפעמים אנו טועות (לפעמים????????) לקבל על עצמינו לעתיד להיות יותר בסדר.. הרי ידוע שתשובה תפילה וצדקה מעבירים את רוע הגזרה..
    בנות כל הכבוד למי שקראה עד הסוף!!!!!!! אני מתחננת קחו את זה ברצינות אני מבטיחה לכם שרק טוב ייצא לכם מזה!!!!!!!! ומי שהבינה אותי ותיישם תזכה למה שכולנו מצפות... הלוואי והצלחתי לחזק מישהי והלוואי וזכויות אלו יעמדו לכם ולי שנזכה תוך שנה כולנו להוושע .
    אשמח לראות שחיזקתי מישהי או שאתם בכלל לא קראתם עד הסוף.. חבל .. מי שתפנים תרוויח.
13 תגובות
עמוד 1
  • לפני שבועיים בערך, נפתח שרשור כאן בפורום לגבי תפילות לפוריות ועוד....
    Noa 4 ever פרסמה לינק לנשמת כל חי ומאז אני קוראת מידי יום בלי לפספס....

מי שמכירה אותי יודעת שאני ממש לא בקטע הזה, יש בי אמונה גדולה אבל אני מאמינה בדרך שלי... אני חושבת שהפעם האחרונה שפתחתי ספר תורה היתה.... נו טוב.... אני מתביישת להגיד... ופתאום הפרק הזה תפס אותי ואני אפילו נהנית....

בקיצור, אני מקווה שאני קוראת נכון...
    גם אם לא אכנס להריון החודש, זה שווה!!! הפרק נותן לי מעין תחושת רוגע כזו שקשה לתאר...

בהצלחה לכולן!!
  • הי ,מה שחשוב שתמיד תזכרי שזו ההשתדלות שלך (כדי שלא תתאכזבי אם בחודש ספציפי שרצית לא תוושעי) תמיד תתלי תקוות רק במי שיושב שם למעלה.
  • רוצה יעוץ- אשרייך!!!
    כל הכבוד על היוזמה ועל הכוונה הטובה
  • נשנוש מקסימה אחת,
    אמן אמן שתוך 4 חודשים תתבשרי בבשורה חיובית...

מאחלת לך המון הצלחה מחר!!!
  • אמן ונתבשר בבשורה חיובית ביחד!!
  • איזה יופי:) בעזרת השםםם הלואייייייי:)

מה
  • רוצה ייעוץ, כל הכבוד על ההשקעה ועל האיכפתיות שלך...
    אני לא דתיה במובן שאנחנו מכירות, אבל מאמינה חזק בקב"ה, קוראת כל יום תפילת שמע ישראל כבר שנים... זה מחזק, מדליקה נרות בערב שבת ומתפללת (ידוע שבשעת הדלקת נרות יש ערך מוסף לתפילה) ובאופן כללי משתדלת להיות בן אדם טוב יותר בכל יום, לתת למי שאין, לעזור כשצריך, ולא לצורך הזכות שאולי תעמוד בעולם הבא אלא בזכות התחושה הטובה שלעשות טוב לאחר נותנת לי.
    אמן ונדע כולנו בשורות טובות, ושכל אחת תקבל את מבוקשה במהרה !!!!

• בנות איזה פרק זה נשמת כל חי? ורוצה יעוץ כל הכבוד לך על הרצון לעזור לכולם
  • אילוש,
    נשמת כל חי מופיע בסידור בתפילת שחרית (בוקר) של שבת ..
    עשיתי העתק הדבק לטובת הכלל..
    תוכלי להדפיס לך את זה שיהיה לך.. בהצלחה

"נשמת כל חי תברך את שמך ה' אלהינו, ורוח כל בשר תפאר ותרומם זכרך מלכנו תמיד, מן העולם ועד העולם אתה אל. ומבלעדיך אין לנו מלך גואל ומושיע, פודה ומציל ועונה ומרחם בכל עת צרה וצוקה. אין לנו מלך עוזר וסומך אלא אתה;

אלהי הראשונים והאחרונים, אלוה כל בריות, אדון כל תולדות, המהולל בכל התשבחות, המנהג עולמו בחסד ובריותיו ברחמים, וה' אלוהים אמת, לא ינום ולא יישן. המעורר ישנים והמקיץ נרדמים, מחיה מתים ורופא חולים, פוקח עוורים וזוקף כפופים, המשיח אלמים והמפענח נעלמים, ולך לבדך אנו מודים;

ואלו, פינו מלא שירה כים, ולשוננו רינה כהמון גליו, ושפתותינו שבח כמרחבי רקיע, ועינינו מאירות כשמש וכירח, וידינו פרושות כנשרי שמים, ורגלינו קלות כאיילות ,אין אנחנו מספיקין להודות לך, ה' אלוהינו. ולברך את שמך מלכנו, על אחת מאלף אלפי אלפים ורוב רבי רבבות, הטובות ניסים ונפלאות שעשית עמנו ועם אבותינו. מלפנים ממצרים גאלתנו, ה' אלוהינו, מבית עבדים פדיתנו, ברעב זנתנו, ובשבע כלכלתנו, מחרב הצלתנו, מדבר מלטתנו, ומחלאים רעים ורבים דליתנו. עד הנה עזרונו רחמיך, ולא עזבונו חסדיך. על כן איברים שפלגת בנו, ורוח ונשמה שנפחת באפינו, ולשון אשר שמת בפינו, הן הם, יודו ויברכו וישבחו ויפארו את שמך מלכנו תמיד. כי כל פה לך יודה, וכל לשון לך תשבח, וכל עין לך תצפה, וכל ברך לך תכרע, וכל קומה לפניך תשתחווה. והלבבות ייראוך, והקרב והכליות יזמרו לשמך, כדבר שנאמר: כל עצמותי תאמרנה ה' מי כמוך מציל עני מחזק ממנו, ועני ואביון מגוזלו; שוועת עניים אתה תשמע, צעקת הדל תקשיב ותושיע. וכתוב רננו צדיקים בה' לישרים נאווה תהלה.
    בפי ישרים תתרומם;

ובשפתי צדיקים תתברך;

ובלשון חסידים תתקדש;

ובקרב קדושים תתהלל;
    במקהלות רבבות עמך בית ישראל, שכן חובת כל היצורים, לפניך ה' אלוהינו ואלוהי אבותינו, להודות להלל לשבח, לפאר לרומם להדר ולנצח, על כל דברי שירות ותשבחות דוד בן ישי עבדך משיחך. ובכן,

ישתבח שמך לעד, מלכנו, האל המלך הגדול והקדוש בשמים ובארץ. כי לך נאה, ה' אלוהינו ואלוהי אבותינו לעולם ועד: (טוב למנות בפרקי אצבעות יד ימין) שיר ושבחה הלל וזמרה עוז וממשלה נצח גדולה וגבורה תהילה ותפארת קדושה ומלכות. ברכות והודאות לשמך הגדול והקדוש, מעולם ועד עולם אתה אל: ברוך מלך גדול ומהולל בתשבחות. אל ההודאות, אדון הנפלאות, בורא כל הנשמות, רבון כל המעשים, הבוחר בשירי זמרה, מלך אל חי העולמים.
    אמן "
  • אני מצרפת לך לינק
    http://temani.net/nishmat/10.htm
    הוא פתוח לי כדפדפן באייפון וככה יותר קל לי לקרוא!

בהצלחה!
  • kkd_4 כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!
  • תפילה חזקה ביותר... תודה!!! מאיזה ספר היא?
  • זה נמצא בכל סידור תפילה.. קטע מתוך שחרית של שבת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה