צירים מוקדמים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    אני נמצאת בשבוע 30 של ההריון השני ועד כה כבר כמעט 8 שבועות אני עם התקשחויות של הבטן שבשבועיים פלוס האחרונים גם כואבות בבטן התחתונה ובגב.
    הייתי כבר פעמיים במוניטור בפעם הראשונה לא ראו צירים למרות שהרגשתי ובפעם השנייה כבר ראו כמה. צוואר הרחם שלי התקצר מ40 מ"מ ל30 מ"מ ופעם אחרונה קצת חזר ל33 מ"מ. התגובה של הרופא הייתה שהכל תקין ורק לקחת משככי כאבים ולקנות חגורת בטן להריון כדי להרים את הרחם שלא יגרום ללחץ באזור האגן... חשוב לי לציין שבהריון הראשון הייתי עם צירים מוקדמים משבוע 29 וזה התגלה במקרה שהגעתי למיון בכלל בגלל שלבקת חובקת, כי זה לא כואב לי רק הבטן מתקשה ומשתחררת ובסוף ילדתי ב37+0.
    אני מפחדת ששוב הכל חוזר רק שאין לי אם מי לדבר, יכול להיות באמת שזה כלום ושמשככים וחגורה יעזרו? זה נראה לי כמו "פלסטר לקטיעה" ולא פתרון אמיתי...
    הסיכון הנוסף שיש לי הוא שבהריון הראשון הייתי עם סכרת ועכשיו אני גבולית (ערך אחד גבוה והשני גבולי בהעמסת 100)

    סליחה על האורך...
    רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    איני מאמים שמשככי הכאבים והחגורה יעזרו, הם אולי יקלו סימפטומטית כך שיהיה לך פחות כואב, אבל הם בוודאי לא מונעים את הצירים המוקדמים או את הסיכון ללדת מוקדם

    כל עוד יש צירים, ואין פתיחה און מחיקה של צוואר הרחם אז הרופא שלך צודק, ואין מה לדאוג מהצירים, שייתכן כי הם מדומים וכי גם הפעם תלדי בזמן

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה