העמסת סוכר 100 גרם... בעעעעע.....+עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שאמרתי אתמול, יצאה לי תוצאה גבוהה בהעמסת 50 ג' סוכר אז הייתי צריכה לעבור את ההעמסה של ה-100 גרם.

הגעתי היום, בצום, ושתיתי את הסוכר שאגב, זה ממש ממש ממש לא נורא.
    החלק הנורא הוא שצריך לחכות 3 שעות וכל שעה דוקרים ולוקחים מבחנה של דם, כולל לפני השתיה. כמובן שחייבים לקחת בחשבון את זה שאין לי ורידים אז האחיות פספסו בשתי דקירות והתוצאה, 6 דקירות מהיום+1 מאתמול= וריד מחורר מכל הכיוונים, ממש הרגשתי כמו כרטיסיית אוטובוס.

שלא נדבר על הסחרחורת אחרי שהסוכר נופל, נתנו לי לשכב שם על אחת המיטות כך שלפחות יכלתי לנמנם טיפה בין דקירה לדקירה, ולשמוע ברקע צלילי מוניטור. כמובן שאחר כך הייתי חייבת לפצות את עצמי אז הלכתי וקניתי לי אייליינר וצללית חדשה
7 תגובות
עמוד 1

• וואי וואיי
    אם תשתי מיים הם ישפריצו לכל הכיווונים אה?

הלוואי ויהיה תקין

• מחזיקה לך אצבעות מאמוש!
  • ווואי לא נעים בכלל!!!

מחזיקה אצבעות לתוצאות תקינות מתוקה
  • עדכון: בשעה טובה ראיתי היום את התוצאות של ההעמסה של 100 גרם ו.....
    הכל תקין!!!!!
  • חחחחחחחחחחחח ילדה סוכר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה