למי שצריכה קצת חיזוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני מכירה מישהי שהרופא אמר לה שאין לה סיכוי ללדת ("יצמחו לי שערות על כף היד אם יהיו לך ילדים"-כך הוא אמר..) ואחרי טיפולים היא נכנסה להריון (ראשון) לאחר מכן נולדו לה עוד 4 ילדים טבעי!!!!!!!!!! היא שמרה מאחר והסתפקה בחמישה ילדים לאחרונה כולל אמצעי מניעה נכנסה להריון (טבעי) .. מה שאומר שכשהקב"ה רוצה ההריון יגיע כנגד כל הסיכויים...(אגב היא צריכה כבר ללדת והיא בת 42..) תבינו את גודל הנס..
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה שטויות........מה בדיוק הייתה הבעיה שלה שהרופא אמר לה דבר כזה?
    רק אם אין רחם אולי רופא יתבטא בחוסר רגישות שכזה,
    היום יש תרופה לכל דבר כמעט!!!!
    נו באמת.....
    ואז פתאום נולדו לה 4 ילדים אחד אחרי השני באופן טבעי?
    אה- ההה
    הרופא בטח כבר שעיר לא רק בכף היד אלא גם על הלשון ובתוך האזניים.
    איזה בולשיט אני מתההה
    ולכל זה אחראי הקב"ה?.... יפה.
  • את יכולה להאמין או לא. זו עובדה! אני מכירה אותה אישית! היא סיפרה לי שהילדים שלה כ"כ רצו בייבי שהם לא הפסיקו להתפלל..ואת רואה הקב"ה שמע לתפילתם..(זה גם מה שהיא אומרת) אותי זה חיזק מאוד!!!
    חוץ מזה קצת אמונה לא תזיק לאף אחד!! בסופו של דבר כולם מאמינים במי שיושב שם למעלה! מה שבטוח אסור לזלזל(ובטח לא בפומבי)!
  • עזבי בואי לא ניכנס לזה.......אלוהים שמע את תפילותיה ומצד שני יש כל כך הרבה הפלות ולידות שקטות לא עלינו - איפה אלוהים במקרים האלו??...
    איש באמונתו יחיה.
  • פשושה תסלחי לי מאוד אבל את זאת שמדברת שטויות. הקב״ה יכול הכלללללללל אם הוא רוצה וזה שאת לא מאמינה בזה אז בעיה שלך. וחוץ מזה מה הקשר להפלות זה תיקונים של נשמות ומה תגידי על אלה שמפילות בכוונה?? זה יותר טוב?? הקב״ה רחום והוא שומע תפילות ויש המון נשים כאלו כמו שמסופר פה. זה שאת מתפללת לקב״ה ולא מקבלת מה שאת רוצה אז את צריכה לשאול את עצמך למה??זה לא העיקר לקבל ממנו צריך גם לתת
  • בנות,

הפורום לא עוסק בנושא דת..

הוא עוסק ברצון אחד שמשותף לכולנו:

"היריון תקין בריא ומלא!!!"

בואו נכבד אחת את השנייה וניתן לכל אחת להתבטא איך שבא לה ובמה שהיא מאמינה...

שיהיה לכולנו המון בהצלחה !!!

• ברור שהקב"ה אחראי להכל ישתבח שמו לעדדדדדדדדדדדד!!!!!
    אני מכירה אישית נשים שלא נכנסו להריון 14 שנה..עשו הפרשת חלהההה ואותו החודש נקלטו!! הכל מלמעלההה!!!
    מה
  • אני עם רוצה ייעוץ ו-טליה5341 בפה מללאא!!!

הכללללללללללל זה רק בורא עולםםםם!! אם לא הוא-אז שום דבר לא זז, לא מתקיים! "אין אדם נוקף אצבע אם לא הכריזו עליו מלמעלה"!

הוא אחראי להכללל!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה