ההורמונים משתוללים ומפחדת מהאולטרה סאונד הראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.. אני חדשה פה.. ב"ה ההריון נקלט לאחר שלפני כמעט שנה עברתי הפלה בשבוע 7.. גם עכשיו אני בשבוע 6וחצי אך ההורומנים עולים בצורה תקינה (לא כמו בהריון הקודם..) הבעיה היא שאני משתגעת!!!!שום דבר לא מספק אותי.. אין לי כח וחשק לכלום כל הזמן באלי רק לישון ומרוב דיכי לאכול.. זה נורמאלי?? (אני גם בחופש ומחוסרת עבודה כרגע אז אני בבית הרבה ולא רגילה לזה..) בקיצור אני מחפשת הרגעה דחוף.. עדיין לא סיפרנו לאפחד חוץ מלהורים על ההריון.. אנחנו מחכים לראות שהכל באמת בסדר.. ולהוסיף על כל הבלאגן.. אני צריכה ללכת לבד לאולטרה סאונד הראשון.. בעלי בצבא ואין מצב שיוציאו אותו(הוא כבר שאל) וההורים גרים רחוק.. אוף מה עושים??? אני מפחדת לשמוע דבר שלילי מהרופא ...

סורי על כל החירפוני שכל.. מקוה שתבינו..
    תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה,
    קודם כל אל תפחדי.. תחשבי טוב יהיה טוב בעז"ה.. אני מבינה את הפחד שלך .. אבל תאמיני שהכל לטובה. הייתי ממליצה לך אולי למצוא לך תעסוקה כדי שלא כל היום תהי שקועה במחשבות .. את חייבת למלא את היום שלך במה לעשות.. ההרגשה של חוסר מצב רוח זה הגיוני לחלוטין ועוד מספר שבועות זה יעבור. את צריכה להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה..
    בהצלחה ותעדכני..
  • קודם כל הגעת למקום הנכון, אנחנו כאן בשביל החירפוני שכל שלך
    מחזיקות לך אצבעות.

• היי... אני יודעת מה זה ...
    את מפחדת ומתרגשת ביחד... תסמכי ותאמיני על ההוא למעלה
    אני סוף סוף הגעתי למסקנה שאם זה צריך להיות זה זה יהיה.
    יהיה בסדר ומקסימום תלכי לבד העיקר שתראי אותו
    תבקשי שיוציאו לך את התמונה
  • היי וברוכה הבאה!

החששות שלך טבעיים...
    אבל את חייבת להעסיק את עצמך על מנת לא לחשוב על זה..
    תשתדלי לחשוב מחשבות חיוביות
    וללכת לאולטרסאונד במחשבה שיהיה רק טוב!

• תודה בנות אתן ככ מעודדות.. אני שוקלת אולי לקחת איתי חברה.. נראה לפי המרגש.. באמת בעיתי כל הזמן להעסיק את עצמך כשאתה בחופשת סמסטר ובין עבודות.. אעדכן ברגע שיהיה חדש. לילה טוב
  • עידכון משמח.. אז לבסוף החלטתי ללכת עם חברה.. (החלטה נכונה..) וב"ה כרגע הכל נראה תקין.. לא ממש ראיתי צורה בבירור אלא יותר עיגול בתוך שק ההריון. אך גם זה משו. הרופא אמר שנגיע בעוד כשבועיים לאולטרה סאונד נוסף.. כבר לא יכולה לחכות.. הבנתי שבשבוע 9 אמורים כבר לראות קצת יותר צורה..
  • אני שמחה שהכל בסדר!!!

כן, בשבוע 9 תראי קצת יותר ובשקיפות עורפית בסביבות שבוע 11-13 כבר תראי ממש צורה
  • היי מתוקה
    איזה כיף לשמוע עדכון משמח!
    כן בשבוע 9 מתחילים לראות צורה אבל זה עדין לא יראה כלכך כמו בן אדם ..
    בשבוע 12 בשקיפות כבר מתחילים לראות יותר צורה של אדם וזאת בדיקה מרגשת בטירוף!!!

שימשיך תקין ורגוע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה