נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר יומיים שאני אומרת לבעלי שאני רוצה שנלך לטייל קצת, להשוות מחירים קצת של מיטות ושידות...
    אנחנו גרים מרחק הליכה של 5 דק' (!!!) מ4 חנויות שונות של תינוקות וכו'. לא קנינו עדיין כלום ולא עשינו שום השוואות מחירים ותכף מתחילים הלימודים ובכלל לא יהיה זמן לזה...

כל יום אני בבית ב'חופש' אבל אין לי באמת ממש מה לעשות חוץ מלסדר את הבית.. ובעלי עובד.
    אז נכון הוא קם נורא מוקדם אבל הוא לא מסיים מאוחר, וגם אני מודיעה לפני שנצא והוא מסכים
    ואני מתכוננת והכל מוכן חסר רק לצאת אפילו הוא לבוש כבר
    ואז תמידדדדדד הוא חיב להרוס ולהרדם על הספה!!!!
    ובשניה שהוא מתיישב על הספה אני אומרת לו 'פליזזז לא בוא נצא שעה נטייל נחזור הביתה ותלך לישון!' כי זה מחרפן אותי, לישון הוא יוכל אח"כ אבל לטייל לא כי החנויות נסגרות!!!
    אז הוא אומר 'עשר דק' אני נח, תעירי אותי ונצא'
    וכל פעם מחדשששש אני אומרת לו 'מבטיח שאתה קם ישר כשאני מעירה??' והוא מבטיח, אבל אז אני מעירה אותו והוא מתחיל 'עוד עשר דק' וכו' וככה זה נמשך חצי שעה וכבר מתחיל להיות מאוחר והוא הרס לי את כל החשק
    אז העפתי אותו מהספה לחדר שילך לישון לפחות שאני אוכל לראות טלויזיה ולהשתעמם לבד..
    אז מקודם הוא אומר לי 'בואי לחדר אני רוצה להגיד לך משהו'
    אז הלכתי לחדר והוא כבר ישן...אמרתי לו 'רצית להגיד לי משהו?' אז הוא ממלמל 'הנחמגאלענחמיגכנ סליחה גנלחמסל'
    אז פה כבר ממש התעצבנתי ואמרתי לו שיבקש סליחה כשהוא ער לפחות

11 תגובות
עמוד 1
  • כמוני כמוך !! חחחח
  • מאמי שלי...

אוף מבאס שאת ככה עוברת את זה לבד... אני הייתי עושה כזה דבר לגבי מחר...
    איך שהוא אמור להגיע הביתה את הולכת ומחכה לו ליד החניה ומשם מיד יוצאים בלי תירוצים בלי עשר דקות אני הולך לישון...
    לא מתאים לך סבבה קחי חברה טובה או אמא שלך את מי שאת אוהבת להיות איתו תסתובבו קבלו החלטות קנחו בבית קפה ושהוא יילך לישון בבית בעיה שלו...

שולחת לך מיליון חיבוקים תהי חזקה.....

• אולגה אין מצב שאני אשלים עם זה!!!!
    במיוחד אחרי שאתמול אני אומרת לו שאני באה הביתה ויוצאים
    וכשאני מגיעה אני רואה מלא ניירת בחוץ האדון החליט לעשות סדר דווקא עכשיו

• תאמת, שזה ממש מוכר לי. גם בעלי נרדם בכל מקום מרוב העייפות.
    אבל אני מעירה אותו, בלי יותר מידי סנטימנטים... שישן בלילה... לא נורא!

ואני בדיעה של ירדן, תלכי עם חברה או אמא, גם תתאוורריי קצת וגם תראי ותתרשמי מה מציעים בחנויות!
  • אני הייתי עושה בדיוק מה שירדן אמרה!!!!!!
    אל תתני לו לעלות הביתה תגידי לו שיחכה לך למטה ותרדי  

• את בטוחה שאנחנו לא נשואים עם אותו גבר?! זה בול בעלי!!!!!!!!!!!!!
    איך הייתי מתעצבנת! כמה בכי (במיוחד בהריון). אבל מאז שנתנאל נולד, אני ממש לא שוברת את הראש איך להעיר אותו, אני אומרת לו קום פעם אחד ואם זה לא עוזר, אני פשוט שמה לו את נתנאל למיטה
  • אני עושה בדיוק כמו אנסטסיה
    וזה עובד מעולה
  • אני הייתי עושה בדיוק כמו ירדן..בעלי גם ככה..הוא נרדם בכל מקום..הולך לישון לשעתיים בלילה ואז בסופ"ש ישן כל היום.
    בהריון הייתי מודיעה לו..אם הוא היה נרדם הייתי הולכת עם אמא שלי..גם ככה הוא בסוף השאיר לי את כל ההחלטות.
    ולגבי אנסטסיה...חחחחחחחחחחחחחחחח...הלוואי שזה היה עובד אצלינו... הוא יכול לשים עליה יד בחיבוק וללכת לישון..פעם אחת הלכתי לרופא והשארתי אותו בבוקר עם הילדה... כשאני חוזרת הילדה לא למעלה והוא ישן במיטה..אני כולי בלחץ...
    אחותי ישבה איתה למטה בחדר שלה..ומה הסתבר.. שהוא שם את הילדה עליו..היא התעוררה והתחילה לבכות.. אחותי למטה התעוררה (להוריי יש דירה 2 קומות..לנו פינו את החדר למעלה בזמן השהות אצל אמא) ושמעה בכי שלה..עלתה למעלה.. הילדה שוכבת עליו ובוכה...והוא- ישן.
    מאז קשה לי להשאיר אותה איתו במיוחד באותה מיטה.. הוא פשוט לא שומע אותה מרוב עייפות..

להוסיף לפייסבוק
  • אין לי ילד/ה עדיין כדי לעשות מה שאנסטסיה עושה...

עדכון לוהט ומפתיע ממש מהרגע:
    הבחור ישן.

• ד"א אם יש פה מישהי שיכולה לענות לי זריז
    הוא צריך לעשות טסט לאוטו מחר על הבוקר
    ואני בהתלבטות אם להעיר אותו עכשיו שישים לו שעון מעורר-
    מצד אחד הוא יתעצבן שהוא לא קם בזמן וכו'
    מצד שני שיאכל את הדיסה שבישל לעצמו, אני לא אחראית עליו ולמה שאני אדאג לו כשהוא ככה מייבש אותי ערב שלם.

מה לעשות?

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה