היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא שיתפתי כל הבדיקות שלי ברוך השם הכל תקין אבל מהסקירה הראשונה אמרו לי שהוא קטן קצת לגילו אבל הכל תקין (טוב גם שקד היתה קטנה לגילה וגם אני לא הכי גדולה שבעולם) ואחכ אמרו שעדיין קטן אבל גדל באותו הקצב וזה כבר טוב ואחכ בעוד סקירה נוספת מכוונת עדיין באותה תשובה קטן אבל הכל תקין ואחרי שלושה שבועות בעוד סקירה שעשיתי בשבוע שעבר כרגיל עדיין קטן וגדל באותם אחוזונים אז זה תקין אבל אמרו לי שעצמות הירכיים קטנות ביחד לגוף אבל בפירוש לא יצא מהאחוזון ומאז אני בסרטים הייתי אצל הרופא שלי ואמר שכדאי לבדוק או להתייעץ עם מומחה אבל על פניו הכל נראה תקין. המומחה רוצה 2500 ש"ח שקצת כבד עליי ובנתיים לא הלכתי ובנוסף הרופא שלי שלח אתי למעקב להריון בסיכון שגם הם ייתנו את דעתם ויש לי תור רק בשבוע הבא. לפי מה שקראתי בכל מיני מקומות זה מראה על כל מיני מומים
6 תגובות
עמוד 1
תחשבי חיובי מותק ב"ה הכל בסדר
וואו.. לא יודעת מה להגיד... אם מומחה יוכל להעריך טוב את המצב הייתי מוצאת את הדרך לשלם את הסכום הזה... ולו למען השקט הנפשי ומצד שני- הרופאה אמרה שיתכן ואף בדיקה לא תוכל לעלות על זה...
בכל מקרה, אני הייתי עושה סקר של כמה מומחים ומתאמצת לגייס את הסכום
מאחלת לך רק בשורות טובות! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
רוב הרופאי אורמים שזה כלום וגם אם זה משהו הרי לא נעשה שום דדבר בשבוע הזה זה רק כדי לדעת וזהו. נראה מה יגידו במרפאה להריון בסיכון