היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני אתחיל מזה שדיאנה לא תלך לפעוטון שלה לפחות לא בחודשים הקרובים כי הגננת הודיע לי בדקה ה-90 שהיא לא תשמור עליה שעות נוספות כמו שהיה בשנה שעברה..אז הפתח מילוט היחיד זאת אמא שלי שגרה בב''ש ועוד בשכונה ד' שמלאה בנרקומנים וז...! אוףףףףף איך אני יוכל לישון בלי שהקטנה תהיה בבית איתי?אני בבאסה נוראית..ואני כבר לא מדברת על הדאגות לדיאנה כי יש את אחי שם שהוא ילד אוטיסט בן 13 והוא לא מבין מה הוא עושה ואני יםחד עליה כול יום החל מהשעה 17:0 שהוא חוזר לבית אוףףףף..
ודבר שני : מחר אני אמורה לקבל מרשמים לקניית זריקות (אני בטיפולי הפריה) ואין לי מושג איך אני אשלב זאת עם העבודה שלי (אני עובדת שבוע בוקר ושבוע לילות 12 שעות כול משמרת) כלומר איך אני אשלב זריקות והורמונים משתוללים ועבודה..
ודבר שלישי: לי לבעלי ולדיאנה יש ימי הולדת החודש לבעלי ב8/9 ולי ולדיאנוש ב17/9 (ואווו היא תהיה כבר בת שנתיים איך הזמן טס) וזה אומר שזה הוצאות כספיות גדולות (לבעלי אנחנו מתכננים לעשות על האש ולהזמין חברים שלו, ולי ולדיאנה עושים משהו קטן בבית עם המשפחה)..
אבל הכי אני בפחדים מהדבר הראשון שציינתי שהיא תהיה אצל אמא שלי בב''ש ואני פה באופקים ואני פשוט אמות לי פה מגעגועים ודאגות אוףףףף(עם תשמעו מודעה שהלכתי לעולמי זה בגלל געגועים לקטנה שלי ודאגות) וזה מתחיל החל ממחר..
טוב מי שהגיע עד פה אפשר לקבל קצת חיבוקים ותמיכה נפשית? אני קורסתתתתתתתת (נכתב עם דמעות בעיניים) אוףףףףףףף
17 תגובות
עמוד 1
מלא
מאמי יהיה בסדר..אני בטוחה שאמא שלך לא תיתן לאף אחד לפגוע בדיאנה. זה קודם כל..דבר שני תחפשי בנתיים גן אחר..אולי קצת יותר רחוק מהבית אבל העיקר שתספיקי לשים אותה שם בבוקר ושיהיו בו שעות הנוספות שאת צריכה.
כשמסתכלים על הכל ביחד, זה נראה קשה ובלתי אפשרי. קחי כל פרויקט בנפרד, צעד צעד. את אישה- נשים יודעות לעשות מס' דברים המקביל. הכל יסתדר את תראי.
לגביי הטיפולים ,את רשאית להעדר מהעבודה מס' ימים (תקראי באינטרנט, יש לך זכויות).
לגביי דיאנה המתוקה, אני בטוחה שאמא שלך תשגיח עליה וכמובן שתפקחי את העיניים ובנתיים כמו שהבנות אמרו, תחפשי גן שמתאים לך באיזור שלך.
וואי עדן...
בובה
קשה, אבל זו תקופה שתחלוף... תיהי חזקה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"