?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יש לי תק' קצת לחוצה לכן לא היתה לי אפשרות לעשות בירורים לגבי המשמעות (הייתי יותר עסוקה בכן למצוא להם מקום במסגרת)
    הגדול נכנס לגן עירייה ואני כל הזמן שומעת על אופק חדש ואין לי מושג מה המשמעות.
    מישהי יכולה להסביר לי?!!
    מה היה קודם ומה הולך להיות עכשיו?
    איזו שאלות אני צריכה לשאול את הגנת?
    מה חשוב ומה פחות?מה המשמעות לגבי ארוחות?
    האם אני צריכה להכין לו אוכל לגן?!
    בשביל מה אנחנו משלמים כ"כ הרבה כסף?
    מה הולך כאן?!!!??!
    אני מבולבלת!!
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • באיזה עיר את גרה?
    עד השנה כל הגנים היו פועלים מהשעה 8 ועד השעה 13:30 (לאחר השעה הזו היה פועל צהרון בגן או צהרון בגן אחר, לחילופין הילד הולך הביתה בליווי הורה)
    כיום עם הכנסת אופק חדש נוספה חצי שעה לגן (יש כמה מניעים לכך ולא נרחיב עליהם כרגע)
    בשעות פעילות ה'גן' (לא צהרון) אין ארוחה חמה בשרית. יש ארוחת בוקר ויש 'טעימת פרי'. לכן בין אם הילד הולך לצהרון או הביתה הוא אוכל ארוחה עיקרית רק אחרי השעה 14:00
    נושא האוכל בגן מחולק לשניים- יש הזנה בגן ואין הזנה בגן.
    יש הזנה- כלומר הגננת דואגת לאוכל בגן! היא עושה קניות והסייעת דואגת להכין את הארוחות. ההורים לא צריכים לדאוג לכלום.
    אין הזנה- ההורה שולח כל יום עם הילד כריך (או שניים), ירק ופרי.

בגלל שנוספה חצי שעה, אז אצלנו לפחות הגננת תדאג שתהיה ארוחת בוקר מזינה ובנוסף לפרי יחולק גם כריך (בסביבות 12:30)
    לכן תבדקי האם יש הזנה בגן, לא קיבלת מכתב מהגן עד עכשיו? אני ממליצה לך להשיג את הטלפון של הגן ולהתקשר מחר על בוקר!

• המון תודה!
    אני גרה בנס ציונה.
    היתה לי באמת תקופה קשה, ולכן לא היתה לי אפשרות לברר.
    היום ראיתי את הגנת ממש לכמה דקות אבל לא הספקתי לשאול וככה מהצד שמעתי את הגננת שאספת הורים בנושא אופק חדש תהיה ביום ראשון 4.9
    בכל מקרה ביומיים הראשונים אכין לו סנדוויץ+פרי על כל מקרה עד שאבין אם יש או אין אוכל בבוקר. סתיו ממשיך לצהרון כך שלצהריים אני לא דואגת.

• תיקון טעות קטנה - הגנים יהיו פעילים מ7:30 כפי שהיה עד כה, הגננות תגענה ב8:00.
  • לפי מה שהבנתי לפחות אצלינו בנתניה שינו את שעת ההתחלה בבוקר הסייעות תמיד היו פותחות בשבע וחצי שזה סבבה והיתה מודעה בעיתון המקומי של הגני עירייה ייפתחו רק בשמונה חוצפה לדעתי איך הורים אמורים להגיע לעבודה
  • אצלנו פותחים בשעה 7:40 עד 14:00
    יש ארוחת בוקר, משלמים עליה!
    אסור להביא אוכל מהבית!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה