אני פשוט שונאת את חמתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא סובלת אותה מתערבת בכל דבר, כמה אפשר , נמאס לי כבר, והיא לא מבינה את זה. היום למשל שמתי את הילדה שלי בטרמפולינה, והילדה שלי לא בוכה ומה חמתי עושה, באה אליי הביתה מרימה אתה בטרמפולינה, כאילו מה ואז היא אומרת לי בשיא החוצפה, תשחררי אותה , ואני מה זה התעצבנתי ואמרתי לה אני לא רוצה ותחזירי אותה בחזרה., ואז בעלי עשה לי פרצוף.
    אנחנו גרים ביחידת דיור אצל חמתי, ומה היא עשתה היום שכחתי לנעול את הבית, ואז היא פשוט נכנסה אליי לחדר, בזמן שאני יושנת ועוד מהירה אותי, היא ממש חוצפנית.אוף בנות יש עוד הרבה לספר עליה, אבל אני פשוט רותחת עליה
8 תגובות
עמוד 1
  • תצטרפי על מועדון...

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • יאאאא רינקה איזה באסה....

• נשמעת לא נחמדה כל כך אבל בפורום הזה קראתי כל כך הרבה סיפורים על חמות
    אבל לא מבינה למה הן מתנהגות ככה הן בעצמן היו פעם כלות לא
  • אוף, איזה באסה...
  • ...מגעילה!

• וואי כל החמות האלה...רק בעיות הן עושות!
    גם חמתי נכנסת לי לחדר שאני ישנה עד שאמרתי לבעלי שיגיד לה משו..מקווה שזה יעזור......
    בכל מקרה אני מקווה שהיא תתאפס על עצמה בשבילך..
  • אמרתי היום בבוקר לבעלי שאני לא מוכנה יותר לסבול את המצב הזה, אבל זה בכלל לא מזיז לא, ועוד דבר מה שהכי גרוע זה שהיא עוד מלכלכת עלייאם שואלים אותה- איך הכלה שלך טובה? ואז היא אומרת לא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה