הילד שלי שוב נשך בצורה נוראית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מאוכזבת מהילד שלי, אחרי שישבנו הרבה זמן בבית לבד ללא חברים
    הצעתי לחברה להפגש בגימבורי והיא הסכימה הלכנו היה לנו מדהים וכיף
    כל מקום שהוא הלך התערבתי והסברתי יפה שחולקים משחקים ולא רבים
    ולא מכים וכו הילד משחק יפה עם כל הילדים שם ואז נועם עשה קקי וביקשתי
    מהחברה שלי להשגיח על ניתאי ומהשירותים שמעתי צרחות אמרתי לעצמי בבקשה שהילד שלי לא נשך אף אחד אני באה לשם חשכו עיניי ניתאי נשך ילד עד זוב דם!!!
    ממש ככה הוריד לו חתיכה מהסנטר ירד לילד מלאאאאאאאאאא דםםםםםם
    והילד שלי מתחבא בתוך הבריכת כדורים מסרב לצאת אני צורחת עליו שיצא
    ובוכה ומרגישה נוראאאאאאאא צעקתי עליו ואמרתי לו שלא נושכים ועכשיו הולכים הביתה
    כי הוא לא יודע להתנהג יפה, חברה שלי אמרה לי שמזל שזה לא הבת שלה ואמרה שאולי עדיף שהוא יהיה בבית ללא חברים, הצטערתי נורא בפני האמא שכמה דקות לפני כן סיפרה שלבן שלה היתה בעיית נשיכות פעם וחלקתי איתה את הרגשות שלי עם הבן שלי והיא מקסימה אמרה שהיא מבינה וכל עוד שאני לא אדישה כלפי זה ומרגישה כל כך נורא היא מבינה אותי וזה בסדר רק שאני צריכה להמשיך להיות עקשנית איתו שאסור לנשוך, מסכן הילד נתתי לו סוכריה על מקל וחטיף כל מסכן קטן, אני אובדת עצות
    מאוכזבת מדוכאת ולא יודעת מה לעשות יותררר הילד שלי נוראיייייייייייי
    איזה אמא נוראית אני אני לא מצליחה להעביר לו את זה הכל אני מצליחה רק את זה לא
    למהההההההההההה מה אני צריכה לעשות כבר אני כותבת את זה ובוכהההההה
11 תגובות
עמוד 1
  • איזה לא נעים
    אבל סליחה התגובה של החברה לא במקום ... שהיא אמרה שאת צריכה להישאר עם הילד בבית ולא לצאת

• יפעת את לא מבינה מה עובר עליי כמה שאני מדברת איתו ומסבירה לו
    אני ממש לא מבינה למה הוא עושה את זה, וכן אני יודעת שהיציאה שלה לא היתה במקום ומצד שני אף אחת לא מעוניינת להפגש איתנו יותר בגלל זה כולם מפחדים ממנו
    אוףףףףףףף
  • הוא ילד בן שנתיים וחצי שעבר כמה דברים בשנה האחרונה...
    בפעמים הקודמות שהוא נשך גם התעסקת עם נועם?
    רשמת שזה קרה שהחלפת לנועם חיתול.... מה היה בפעם הקודמת?

• הוא בן שנתיים וחצי, זה חלק מצורת ההבעה שלו. לא שאני מצדיקה את זה אבל זו חלק מצורת ההבעה שלו. אולי הוא מתוסכל וככה הוא מביע את עצמי.
    ואת ממש לא אמא רעה, ממש לא. זה שאת מנסה לפתוח את זה ולא מזניחה עושה אותך לאמא מצויינת.
    תנסי אולי להתייעץ עם גורם נוסף, אולי איש חינוך, פסיכולוג ילדים. הרי נשיכות זה בעיה ידועה ויש דרכים לפתור אותה. אני כמעט בטוחה שלצעוק על הילד זו לא אחת השיטות זה יכול לגרום לו לעשות דווקא.
    ואני יודעת שזו הרחשה ממש מדעילה שהבן שלך גרם לפציעה למישהו אז בינתיים

• יפעתי הוא אפילו לא שם לב שהלכתי, וכל פעם נשך כשעשיתי משהו אחר יכול להיות שגם הייתי עם נועם ופעם אחת בישלתי ופעם אחת הלכתי לשירותים ושאר הפעם לא כל כך זוכרת, libiaviv תודה ממש רישגת אותי, נסיתי עוד דרכים אבל לא עזר כל כך
    בהתחלה הוא היה בעונש בצד ואמרתי לו בקול רם לא נושכים לא נושכים 3 פעמים
    ככה סופר נני של אמריקה המליצה לי בפורום שלה, אבל זה לא עשה משהו בנושא
    והוא גם נושך את נועם אחיו הקטן בנתיים פניתי לרופא שלו שגם המליץ לי לקחת את הילד מהילד הננשך ולהגיד לא לנשוך לא לשנוך אסור ולטפל בילד הננשך אבל זה גם לא כל כך עזר אני לא כל כך יודעת למי עוד לפנות
  • באמת לא נעים

• כרגע אני רואה שאת רק צריכה להסביר..
    תנסי ברגע שזה קורה לקחת אותו מהמקום מהקרה ללכת הביתה הולכים הביתה כי נשכת... אמא מאוכזבת ולא רוצה לדבר איתך.. בדרך הביתה לא לדבר איתו פשוט ללכת הביתה.. ולא להתייחס ולא להזכיר את המקרה

• היי,

הרבה זמן לא הייתי פעילה בפורום, אבל כשראיתי את הסיפור, הייתי חייבת לשלוח לך מספר מילות עידוד...
    קודם כל, סביבה כמו של חברה שלך, לא בריאה לך ולא לילד שלך. משפטים כאלו לא אומרים לחברות טובות. דווקא התגובה של האמא של הילד שננשך הרבה יותר מבינה ומקבלת.
    אבל זה לא מה שרציתי להגיד.

הבת שלי בת ארבע. היא הילדה השנייה שלי. מגיל שנתיים היא בחרה להתבטא דרך נשיכות. זה היה קורה בעיקר בגן. כל יום הייתי מגיעה לאסוף אותה ולפחות ילד אחד ולפעמים גם שניים היו מקבלים שעון... הייתי מגיעה לקחת אותה מהגן בפנים נפולות, כי ההורים היו תוקעים לי כאלו מבטים שאפשר למות.
    פתאום גם שמתי לב שיש עוד ילדים בגן שעושים את זה. פשוט לא היו מספרים לי (רק להורים של הילדים שננשכו היו מספרים שהבת שלי נשכה ואני הייתי מגלה את השעונים שלה בערב באמבטיה). פניתי לגן בבקשת עזרה, אך הם לא ממש רצו לעזור, בגלל הסטיגמה של הנשכנית שהיא קיבלה ואמרו שזה היא שלא בסדר (היא כבר לא שם יותר...)

החלטתי שאם כך, אני לא מתייחסת לזה יותר ואם היא נושכת, אני פשוט מסבירה לה פעם אחת בדיוק שזה לא בסדר. הפסקתי להכין אותה כל בוקר לגן -"אל תנשכי" כי הבנתי שגם זה לא עוזר וכשהיא מתעצבנת זה מה שהיא עושה. כשהיא התעצבנה בבית על משהו, ניסיתי להוביל אותה לסיבה של העצבים (כמובן זה היה רק לפני מספר חודשים כשהיא כבר בת 3.5). הבנתי את זה מאוחר, אחרי בושות של שנה וחצי. ועכשיו הכל תקין.

תמשיכי להשגיח ולשלוט על מה שהוא עושה, אל תכיני אותו מראש ואל תכעסי עליו יותר מדי כשהוא נושך. הסבירי לו בצורה רגועה שהוא לא בסדר.
    בסופו של דבר, עם סבלנות, הוא יפסיק. אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל זה עובד. הוא רוצה תשומת לב ומקבל אותה ככה. גיליתי את זה כששמתי לב, שאם תפסתי אותה על חם נושכת ואמרתי לה "מה עשית? כמה פעמים אמרתי לך לא?" היא חייכה אליי מן חיוך של "אז מה?".
    תני לו חיזוקים במקומות שהוא לא מצפה להם, והכי חשוב אל תתיחסי בכעס כשזה קורה שוב....

מקווה שזה יעבור מהר. זו תקופה אני מבטיחה לך
    יהיה בסדר...
  • מתענינת צודקת.
    אל תשכחי שהוא ילד, נשיכות זה לא כי הוא "ילד רע" אין דברים כאלה בגיל הזה. אין ילדים רעים. זו צורת הביטוח שלו, אולי הוא מתוסכל אולי מפריע לו משהו.
    תנסי להתיעץ עם פסיכולוג ילדים.
    והכי חשוב אל תשכחי שהוא האוצר שלך וזה תקופה שתעבור.

מתענינת - סליחה אבל הגן שהית בו ממש ממש ממש לא בסדר, אצלנו בגן אם מישהו קיבל ביס אומרים להורים שלו שהוא קיבל ביס אבל לא אומרים ממי. מה זה משנה מי נשך! טוב שהחלפת גן.
  • ואי מתעניינת תודה רבה על הטיפים אני בהחלט ינסה גם את זה כי כן אני מכינה אותו תמיד לפני שיוצאים מהבית או לפני שנפגשים עם חברים וכיאלו לא דיברנו בכלל
    אני מנסה להבין למה הוא נושך כי בסך הכל הוא לא טיפש הוא יודע שאני כועסת וזה לא בסדר לנשוך והוא יודע שזה כואב כי כשנשכו אותו הוא בוכה, ובנוגע לגן שלך
    אני גם יודעת שאסור להגיד מי הילד הנושך כי שנשכו אותו אף פעם לא אמרו לי מי
    אלה שהוא ננשך תודה לכולכן על החיזוקים מקווה שעוד חודש אני יכתוב לכן שזה עבר לו אני מאוד מקווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה