זה נחשב אינהלציה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, כמו שדאגתם להזהיר אותי, לעשות אינהלציה עם מסכה לנתנאל זה סיוט! הוא בוכה, צורח, אבל מה, הוא גם מקבל אצלי התקפים (בטוח זוכרות שאיזה התקפים מדובר)... אז בכוח זה לא אופציה. אבל שמתי לב שיש במקום מסכה משהו אחר שמתלבש על המכשיר, מין צינורית עם ליה רחבה כנראה זה מיועד לפיזור חומר בחדר, לא יודעת... אז בחלק הזה נתנאל כן היה מעוניין. אז חיברתי אותו, הפעלתי מכשיר ונתנאל לקח את כולו לפה
    אז כל האדים עם תרופה שיצאו ממכשיר , מיד נכנסו לו לפה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק..

אני חושבת שאני מכירה את הפיה אליה את מתכוונת,
    אבל אני לא יודעת מה לענות לך..

לי דווקא יש היסטוריה לא קטנה עם אינהלציה,
    כיוון שכשהילדים היו קטנים- כל הצטננות היתה מסתיימת באינהלציה..
    ותמיד אמרו לי שחייבים לשים את המסכה..

ועכשיו- כשהייתי עם עומר בביה"ח עם התקף הסטרידו ישר תקעו לו את המסכה ואמרו לי שלא להוריד אותה עד שהחומר בכלי נגמר, ושאין אופציה אחרת..
    המסכה מרכזת את האדים לכיוון האף והפה, אבל אני לא יודעת אם כדאי ממש להכניס מכשיר לתוך הפה עם החומרים האלו..
  • התקשרתי למוקד אחיות, ולא קיבלתי שם שום תשובה.... אחות אמרה לי שהיא לא יודעת
  • ממי אני עם האוטו היום ומחר...אם את צריכה טרמפ לרופא תרימי טלפון אני יותר מאשמח לעזור!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה