הודעה חשובה לכולן לגבי שמן עיסוי בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יפות,

אתמול היינו בשיעור השני של קורס הכנה ללידה והמיילדת שמעבירה את הקורס אמרה ש

אסור בשום פנים ואופן להשתמש בשמן נבט חיטה לעיסוי פירנאום!!! כי זה עושה פטריה!!!

היא אמרה שאפשר שמנים אחרים ואפילו שמן זית יכול להיות מעולה, הכל חוץ משמן נבט חיטה.

חוץ מזה היא אמרה שמניסיונה העיסוייים האלה עוזרים והרבה פעמים מגמישים טוב את האיזור אבל זה רק במקרה שעושים את זה כמו שצריך (היא אמרה שכשעושים זה צריך לכאוב קצת אחרת אין טעם).

מקווה שעזרתי
10 תגובות
עמוד 1
  • תודה!
    תמשיכי לעדכן.
  • דווקוא בסופרפארם אומרים שזה הכי מיוחד לכל מיני עיסויים.... כולל הפירנאום... וזה גם מאד יקר!
    חבל שלא מודעים לכך...

אני השתמשתי בשקדים- הכי טוב
    גם לבטן, גם לפרינאום
    וגם אני משמנת את הדס לפעמים- עושה לה עיסויים ברגליים ובגב...

• זה צורב קצת
  • צריך לשמור את השמן במקרר או שזה לא משנה?
  • שלום לך,

שחר מסר, רוקח בכיר ברשת סופר-פארם, מעדכן כי שמן נבט החיטה אינו שונה מכל שמן אחר בו משתמשים לעיסוי אזור זה. עם זאת, נדרשת סטריליות גבוהה מאוד בזמן עיסוי הפירינאום וכדי למנוע זיהומים ופטריות יש לדאוג לניקיון מלא של הידיים והאזור המיועד טרם העיסוי.

בהצלחה!
    נציג סופר-פארם
  • נועה, לא צריך לשמור במקרר

יאו- מה זה, פעם נציג של טיטולים פעם של סופר פארם
    הם מטיילים פה?

• בננות קראתי שמעסים עם האגודלים בצורת U זה נכון? אין לי מושג...
  • כן עם האגודלים
    קודם כל כלפי מטה כמה שבועות ואח"כ בצורת U

זה קצת קשה- כדאי לבקש מהבעל לעזרה...

• ברור שמהבעל, אני בקושי יכולה לזוז
  • אה, ועוד שאלה - כמה זמן העיסוי וכמה פעמים? כל יום?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה