ספורט והנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה , אולי זה ישמע פינוק
    אבל איך אפשר לעשות כושר ולחזר למכון כושר
    כשיש חלב בציצי וזה כואב וכבד????
    אני לא מדברת על עכשיו עכשיו אבל נניח בעוד כמה שבועות שארצה לחזור לכושר ועדיין אניק.. מה יהיה?

האם זה פינוק וזה סתם תירוץ (למרות שאני ממש רוצה לחזור למכון כושר)
    או שאני באמת צודקת וזה בלתי אפשרי או אפשרי וקשה?

6 תגובות
עמוד 1
  • אוטוטו זה יפסיק להיות כבד ומציק וכואב, ואת תתרגלי לזה.
    ואאאאאז אם את ממש רוצה את יכולה לחזור לחדר כושר עכשיו ממילא אסור למשך 6 שבועות בגללל הלידה
  • איזה קטע שאת שואלת את זה חחחח כי אני לא העלתי על דעתי לעשות כושר ובגלל זה אני נראית כמו חללית אפולו 11 עכשיו. אבל אני יכולה לענות לך על השאלה...

אוטוטו, כשהדס תאכל בהפרשים יותר גדולים, בסביבות גיל שלושה חודשים (לא להתבאס!) אז החזה שלך יפעל כמו מכונה מתוחכמת- כשלא צריך לאכול-הוא יראה רגיל לחלוטין ויתמלא רק לקראת הארוחה!!!

בכלל- כשתתקדמי בטעימות והן יתחילו להחליף ארוחת ציצי- הוא בכלל יראה לך ריק.

אז תוכלי לעשות כושר בלי להרגיש כבדה. אבל הכי חשוב- חזיה טובה שתופסת טוב!

געגעתי

• שירנוש

• עוד תשובות?

• חזרתי להתאמן חודשיים אחרי הלידה. עד אז, מנגנון ההנקה מתייצב לו וזה פחות מציק. חשוב גם להתאים שעה של חדר כושר אחרי ההנקה שהחזה יהיה ריק. אני הייתי מניקה את אלון בערב ומיד יוצאת לאימון. חוזרת, מקלחת ועוד הנקה. תבחרי גם חזיית ספורו טובה שתחזיק טוב את הציצי!!!!
    בלי תירוצים!  
  • תודה אליה

כן אני חייבת לקנות חזית ספורט חדשה..
    עד עכשיו הייתי עם גוזיות בחד"כ... ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה