סימני הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם מעניין אותי לדעת אילו סימנים מוקדמים יש בהריון . ולא , זה לא בשבילי, אני כבר ביום ה- 30 ונראה לי שבכלל לא בייצתי:(.
    תמיד יש הפרשות מוגברות? תמיד עייפות? כאבים בחזה?
    יש מצב להיות בהריון ולא להרגיש את הסימנים?

רעות
10 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע, בדיוק עכשיו עשיתי בדיקת ביוץ ויצא חיובי- ביום ה30 מה נסגר????????
    הלן המומחית:) יכול להיות בדיקת ביוץ חיובית בלי הפרשות של ביוץ?
    רעות
  • רעותי,
    היה איזה מקום שקראתי בו שבדיקת ביוץ יכולה לזהות היריון (אבל לא להיפך)... כיוון שישנו הורמון שקיים גם בביוץ וגם בהיריון ואותו היא מזהה... אולי בייצת ויש בשורות טובות???
    אני לא ממש מכירה סימני היריון, אולי כי עדיין לא הייתי בהיריון... אבל בדיוק תהיתי האם (וסליחה מראש על הגועליות) יציאות רכות הן חלק מהסממנים... כי זה מה שקורה איתי הבוקר... היום ה-23 למחזור...
    מאחלת לך בשורות טובות!!!
    יפעת.
  • הי יפעת. קרה לי פעם שהיה לי ביוץ ביום ה- 30 פשוט הפעם אין הפרשות של ביוץ, אין חרמנות מיוחדת (ואני ממש לא מרגישה בהריון בכלל) ככה שיש מצב שהבדיקה טועה. אבל רק ליתר ביטחון נעבוד הרבה בימים הקרובים:)
    בקשר לשאלתך, האמת היא שכן. הרבה בנות בתחילת ההריון חושבות שיש להן קלקול קיבה (גם לחברה שלי זה היה ככה) כי יש מקרים של שלשולים בתחילת ההריון. מתי את אמורה לא לקבל?

רעות
  • הי,
    אמורה לא לקבל עוד שבוע בדיוק, אבל בד"כ לפני הווסת יש יומיים של כתמים, ככה שאני יודעת אפילו קודם.
    בכל מקרה, לא מצפה יותר מדיי ומתכוננת לחודש נוסף של נסיונות, למרות שבעלי נוסע לחודש מילואים אז אין לי מושג כמה כבר נספיק...

כמה זמן אתם מנסים? באיזו ערכה את משתמשת? אני החלטתי החודש לנסות עם ביוצית, ואחרי שבמשך בערך שבועיים לא ראיתי תוצאות, התייאשתי ממנה. היה יום אחד שראיתי פס חזק (וזה היה גם בדיוק יום לפני המועד המשוער של הביוץ בהתאם למחשבון ביוץ), אבל כיוון ששכחתי לבדוק את המקלון בזמן אלא רק אחרי 30 דק', חשבתי שהיא טעתה... בכל אופן- ליתר ביטחון, כיסינו את התאריך. ולדעתי גם הרגשתי שהיה לי ביוץ יום למחרת.
    את יודעת אם הגיוני שערכת ביוץ תראה ביוץ ביום אחד וביום למחרת לא? מה זה אומר, בעצם?

תודה יפתי,
    המשך יום מקסים,
    יפעת.
  • הגיוני לגמרי שהיא תראה ביוץ ביום אחד ויום אחרי לא! אני גם לא בודקת בצורה סדירה אבל למען האמת זה עוזר לבנות שלא מרגישות שהן מבייצות (כמוני). בכל מקרה לדעתי, שווה לבדוק עם הערכות זה עוד אינדיקטור- וטוב שכיסית את כל הימים!! הלוואי שהחודש יהיו בשורות טובות

רעות
  • הלן לא כזאת מומחית חחחחחחחח
    בכנות רעותי נשמה שלי אני שונאת ערכות ....קיבלתי את הפרה סיד שהזמנתי מחול 5 ערכות ביוץ ו 5 הריון.....
    הרסתי 2 ערכות ביוץ ורק אחת עשיתי נכון והחלטתי שאני לא הולכת להתעסק בזה
    אין לי סבלנות חחחחח

אני למשל ממש לא מצליחה לאתר אצלי איזשהן הפרשות שקשורות לביוץ...יש לי הפרשות אבל אני לא יודעת אם זה הפרשות של ביוץ או ואני בכלל לא יודעת אם יש חובה כלשהי שיהיו

האמת היא שיש לי הרגשה שחלק מההפרשות בכלל לא מגיעות לי לתחתונית

הלן
  • הלן אני ממש כמוך. אם לא הייתי עושה בדיקת ביוץ עם הערכה בחיים לא הייתי חושבת שאני מבייצת עכשיו ביום ה- 30. אז אני חושבת שכדאי לתת לבדיקות ביוץ צ'אנס נוסף, תחשבי על זה
    נראה לי שאמורים להרגיש כאבי בטן כמו במחזור שהפעם אני דווקא מרגישה אותם אבל אולי בכלל זה פסיכולוגי , נשאר להמשיך לצפות שאנחנו קרובות, ובקרוב זה יגיע...

רעות
  • אולי את צודקת
    אני עכשיו ביום ה 13 למחזור.....לפני יומיים עשיתי בדיקה עם המקלון והתשובה הייתה שלילית והאמת אני לא רואה סימני ביוץ באופק...אבל החודש יצאו לי פצעים מעצבנים כאלה ועוד אחרי המחזור...אמנם הייתי מעט מצוננת אז אולי זה פצעים שיצאו בעקבות זה בכל מקרה אני לא ממש יודעת למה.
    בדרך כלל אני סובלת מאקנה אבל בחודשים האחרונים הכל היה יחסית תקין והיו לי מעט פצעים.
    בחודש האחרון קיבלתי מחזור אחרי 28 יום ובחודשים הקודמים אחרי 32 ו 35
    בעיקרון לפי המחזור האחרון הביוץ אמור להיות מחר ביום ה 14 אבל אם לוקחים ממוצע של שלושה חודשים אחרונים אז הביוץ אמור להיות ביום ה 17-18 וצריך לחגוג טוב טוב כל סופש ושבוע הבא
    קיצר לא יודעת אולי הסימנים עוד יגיעו או אולי אני פשוט לא מספיק קשובה לגוף שלי כי אני פשוט כזאת או אולי אני צריכה להספיק לחפורררררררר דחוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • אצלי הבדיקת ביוץ ממש לא עובדת נכון
    כאשר היתי במעקב זקיקים התברר לי שבייצתי ביום ה14 למחזור...ביום ב15 למחזור עשיתי סתם לקטע בדיקת ביות הראה שתי פסים חזקים!(שאומר שרק עוד 24 שעות הולכת לבייץ) חחחח:) כמה שהן מטעות לא רוצה להסתמך עליהם:))))

מה
  • היי טליוש
    ברור לי שהן לא הכי מדויקות אני גם לא מסתמכת עליהן
    אמרתי אני אעשה כי קניתי את הפרה סיד כדי שנשתמש בו בימים המתאימים
    אבל אין לי כוח נשתמש מתי שנרצה מקסימום נזמין עוד לחודש הבא אם נשתמש יותר מידי
    הפרה סיד מגיע עם 9 הילוכים - מיועד כביכול לשימוש ל3 חודשים
    כל חודש ל3 ימים סביב הביוץ
    לי אין כוח לבדיקות האלה אני פשוט אנצל אותו מתי שארצה וזהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה