לא הייתי פה מלא זמן - זהירות חפירה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יפות שלי, לא הייתי פה מלא זמן, אז ככה:
    אני בשבועיים מנוחה בבית!
    ביום שישי, בזמן משמרת, אחרי יומיים של כאבי בטן ממש כמו כאבי מחזור, ירדתי למיון לעשות מוניטור ולוודא שהכל בסדר...

במוניטור היו צירונים, לא משהו סדיר או מדאיג, אבל בכל זאת, צירונים...
    נבדקתי ע"י רופא ותוך כדי שהוא עם המתמר של האולטרסאונד בתוכי (ואגינלי), הוא שואל אותי "יש לך ציר עכשיו?" עניתי לו שממש קטן, אבל כן,יש.

הוא אמר שבזמן הציר הצוואר מתקצר, מ45 מ"מ ל40 מ"מ, שזה אורך מעולה, אבל בכל זאת מתקצר....
    הוא אמר לי שאם אני לא רוצה להתאשפז עם צלסטון ופרזולט ( הבשלת ריאות ומניעת צירים) כדאי שאני אקח פסק זמן ואנוח בבית לפחות עד שבוע 34, בשבוע 34 הראות בשלות והתינוק יכול לשרוד בחוץ בקלות
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
  • אויייש בובה, תרגישי טוב ושמרי על עצמך!!!!!

לגבי מנקה אני ממש לא יכולה לעזור אבל מקווה שתמצאי מישהי מהר....

• TATI 30 - אני ברוך ה' בבית ולא מאושפזת, אבל לפחות אני רגועה שהוא שוקל כבר 2100 ק"ג ולא קילו ומשהו... אם הוא יחליט לצאת פתאום
  • היי מינה,
    גם אני עשיתי הערכת משקל אתמול והבובה שוקלת 2160.
    מבחינת כל הפרמטרים היא מתאימה לשבוע 34.

באמת לא ראיתי אותך פה הרבה זמן ואני כל הזמן מחכה להודעות שלך כי אני ואת בהבדל של ימים בודדים...

תנוחי לך, ואם משעמם לך, אנחנו פה..(וגם בפייס תצרפי אותי אם בא לך)
  • תודה מאמי. שולחת לך חברות בפייס. נשיקות
  • אמאל'ה......

מי זאת המהממת הזאת?!?
  • מינה
    תשמרי על עצמךךך....
    אל תתאמצי.....

נכון, משתגעים בבית אז תמצאי לעצמך תעסוקה חוץ מטלויזיה ומחשב
    כמו ספרים, תשבצים , סריגה (??)

והלוואי ותמצאי מנקה טובה ומהר

• אוי בובה,

חשבתי עליך לא מזמן
  • ג'ן ג'ן - תודה, אני מסמיקה