שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהבנים נולדו, החלטנו שאני יהיה איתם בבית לפחות שנה.
    אבל קשה לי, אני לא יכולה להיות בבית כל הזמן, אני רגילה לעבוד וללמוד ולא טוב לי בבית.
    החלטתי שאני אתחיל לשלוח קו"ח ונראה מה יהיה. היום חזרו אלי ומציעים לי עבודה במקצוע. המשכורת לא בשמיים אבל צריך להתחיל ממשהו. אפילו יש לי מטפלת שעד עכשיו שמרה על תאומים, ככה שיש לה נסיון וקיבלתי המלצות ממש טובות.
    אני לא יודעת מה לעשות, איך להשאיר את התינוקות שלי ליום שלם עם אשה זרה?!
    אני יודעת שמתי שהו חייבים לעשות את זה, אבל אני לא יודעת מה להחליט.
    בעלי אומר שזו החלטה שלי בלבד, כי המשכורת שלי תלך ברובה למטפלת, ככה שזה לא יעזור בהוצאות הבית.
    אמא שלי טוענת שלא כדאי, שהם עדיין קטנים מדי, ושאם אין צורך ממשי אז עדיף להשאר איתם בבית.
    אני נקרעת בין הרצון שלי לצאת מהבית, לעבוד ובין הרצון שלי להיות איתם בבית?
    מה הייתן עושות במקומי?
11 תגובות
עמוד 1
  • אני נזכרת שכשנתנאל היה בו חצי שנה (טיפה פחות, קיצר בגיל של ילדים שלך) גם התחלתי לחפש עבודה. אמרתי שאני אתחיל בחיפוש בקטנה, בלי לחץ, כי לא בוער לצאת עכשיו, הרי נתנאל עדיין קטן. כשקיבלתי הצעה ראשונה, תפסתי רגליים קרות
  • אני מאלו שיעודדו אותך לצאת לעבוד כי אני חושבת שאם לא טוב לך בבית חשוב לצאת להתלבש להיות כוסית להרגיש טוב וללכת לעבודה זה לא באמת קשור לכמה תרוויחי... בעיניי זה לא השיקול העיקרי..

הבנים שלך כבר כמעט בני חצי שנה..55555 מהממים, אם את חושבת שאת יכולה עוד להיות בבית בלי להרגיש תסכול מרמור ובעסה אז אחלה אבל לפי דברייך, את מאוד צריכה קצת את הזמן לעצמך. ואני בעד.

אל תדאגי הם יתרגלו למטפלת יאהבו אותה והיא אותם כאילו איך אפשר שלא להתאהב בהם?

• אני בדעה של מיטל
  • לדעתי צאי לעבודה.
    הפרידה שהיה לך יותר קשה מאשר לבנים, להם כרגע צריך יחס, ואוכל כל השאר לא נראה לי מענין אותם
    לבריאות הנפשית שלך לכי לעבודה.

א ב ל את יודעת הכי טוב. אז בסופו של דבר ההחלטה היא רק שלך
  • אם את מרגישה שחנוק לך בבית,זה הזמן לצאת לעבוד.הילדים כבר בני חצי שנה בע"ה ואת משאירה אותם בבית עם מטפלת שקיבלת עליה המלצות-הם לט נכנסים למעון ששם אין טיפול אישי כמו עם מטפלת... לדעתי זה גיל ממש סביר להשאיר אותם עם מטפלת...

תצאי לעבוד ושיהיה בהצלחה
  • בקיצור, יצאתי פארשית וסירבתי.
    אני לא מוכנה נפשית לעזוב אותם ליום שלם.
    בדיוק שדיברתי איתם בטלפון דניאל התהפך והסתכל עליי עם העיניים האלה שלו ודפק לי כזה חיוך שפשוט התחילו לזלוג לי דמעות.... אני לא מסוגלת עדיין להפקיד אותם בידיים של מטפלת.
  • בובה,

ברגע שתהיי בשלה שום דבר לא יעצור אותך, לכן חשוב שניסית עכשיו וקיבלת הצעה ובדקת איך את מרגישה!

ואם סירבת - זה אומר שזה לא הזמן וטוב שכך!

תהני איתם בנתיים
  • תראי אני יצאתי לעבודה כשנועה הייתה בת 5 וחצי חודשים כי כבר לא יכלתי לשבת בבית כמה אפשר לכבס לנקות ולבשל!
    השארתי אותה אצל מטפלת ופשוט בכיתי כל הדרך לבית...
    היה לה מאוד קשה כי היא גם ינקה ובאמת שרצתה רק אותי,
    אבל הכל זמני מתוקה תוך שבוע גג שבועיים את מסתקלת אחורה וחושבת
    שלנו זה הרבה יותר קשה מאשר לקטנטנים

• חחחחח, את בדיוק כמוני
  • ויקי, חמודה שלי-
    ברגע שאת מרגישה חנוקה בבית, זה הזמן כנראה לעשות את השינוי...
    תמיד יהיה קשה לעזוב את הקטנטנים, בכל שלב ובכל גיל.
    אני השארתי את הבת שלי בגיל 3.5 חודשים אצל אמא שלי (ברוך השם שיש לי את אמא) ובגיל 7 חודשים כבר הכנסתי אותה לפעוטון.
    אין ברירה, גם את בן אדם, וחשוב לך וגם להם שתנקי קצת את הראש, שתראי אנשים אחירם ושתתעסקי במשהו מעבר לטיפול בילדים.
    מקווה שעזרתי...

• מאוד אינדיווידואלי..
    אני אוהבת חופשות לידה ארוכות. עם אילה הייתי 11 חודש ועם יעל ואילון 10 חודשים. הייתי אמורה לשים אותם בחצי שנה ופשוט לא הצלחתי.
    אבל אני ממש מבינה אותך, אני עבדתי מהבית כך שזה ממש שדרג לי את החופשה והיווה לי ערך מוסף.
    הייתי סוחבת עוד קצת.. הם פיצקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה