מה שלמדתי-לעולם אסור לתכנן.. קצת עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות..
    אני זקוקה לקצת עידוד ונחמה...
    אז ככה לא כולם יודעות אני בשהוע 36 +2 יומיים. יש לי טסיות בדם מאוד מאוד נמוכות ולכן אני לא יכולה ללדת עם אפידורל בכלל.
    האמת שמההתחלה רציתי לעשות קיסרי... הרופא שלי נתן לי הפנייה לניתוח קיסרי , היום ביררתי ב-2 בתי חולים מאיר ובילינסון ושניהם לא מאשרים ניתוח לפי רצון היולדת...
    אני כל כך מאוכזבת.. אני לא רוצה ללדת בלידה רגילה ולא רוצה להיות בלי אפידורל...
    אני יודעת שקיסרי זו לא חוויה..אבל זה עדיף מבחינתי על לידה רגילה. עכשיו נותר לי לבדוק באיכילוב..יש לי פגישה איתם, אבל מה הם קבעו לי לעוד קרוב לשבועיים!! אני מפחדת שזה יהיה מאוחר מידיי ואם גם הם לא יאשרו...??
    בקיצור מבאס נורא..
11 תגובות
עמוד 1

• הי חמודה..
    תראי אם אין אפשרות סימן שזה הכי טוב בשבילך!!!!!!!!! זה באמת כואב לקראת הסוף כשהצירים מתגברים אבל לפי האמת זה עדיף .. בלידה שלי כ"כ רציתי בלי אפידורל והרופאים כ"כ תמכו בי והמיילדות כולם.. (חוץ ממילדת אחת-לא אשקר) ויש לי המון חברות שעקרונית רוצות ועושות הכל ללדת בלי אפידורל ..וכ"כ חבל לעשות סתם ניתוח.. קחי לך תומכת (אפילו שזה קצת יעלה לך..) מישהי שהמליצו לך עליה מניסיון אישי.. תתפללי לה' שישלח לך כוחות ותעשי את זה כמו גדולה!!!!!!!!!
    את מסוגלת !! אני יודעת שהקב"ה לא נותן לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו..
    (המלצה אישית תקראי איזה פרק תהילים כל יום עד הלידה ותבקשי שיהיה בקלות ובטבעיות)
    בהצלחה רבה רבה
  • תודה על העידוד... אני מהבוקר מנסה לעודד את עצמי ולומר שכנראה מה שצריך לקרות קורה...
    אני רק לא רוצה לחכות עד שבוע 42..!!!
    אני בקושי הולכת כבר עכשיו ויש לי כאבי גב קשים מנשוא... גם לישון בקושי אפשרי...
  • מה שצריך לקרות יקרה,
    היום חברה שילדה סיפרה לי על הלידה המדהימה שלה ללא אפידורל !!!
    פשוט כי פחדה מזה מאוד....
    ואת יודעת מה הייתה התגובה שלה?
    "זה כואב אבל לא נורא בכלל..."!!!! - ממש עודדה אותי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני ילדתי בלי אפידורל בלידה השניה שלי - זה כאב אבל כשמסתכלים על זה בדיעבד זה לא כ"כ נורא....
    מאמי זה אפשרי! תזרמי עם לידה טבעית...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• בתור מישהי שעברה גם קיסרי וגם לידה ללא אפידורל.
    מכל הלב.... עדיף ללדת בלי אפידורל!!!
    לידה ללא אפידורל בכלל לא נוראית.
    אחרי לידה וגינלית שעתיים אחרי את על הרגליים
    אחרי קיסרי יומיים את בקושי זזה, אחכ שבוע הולכת עם כאבים ואני כבר לא מדברת על הצלקת הסופר סקסית.
    אל תשכחי שניתוח קיסרי הוא ניתוח לכל דבר, וזה ניתוח גדול, ולך יהיה ב"ה גוזלי לטפל בו.
    לפי דעתי (וזו דעתי האישית בלבד) עדיף לידה רגילה בלי אפידורל. זה עובר ואחכ את לא זוכרת את הכאבים.
    תנסי את מכשיר האיזי טנס הוא לפעמים עוזר ומקל על הכאבים.
  • את רוצה ללדת.. יאללה תתחילי עם הליכות.. (אומרים שגם לקיים יחסים מזרז-- אבל תבדקי את זה)
  • כולכן מקסימות...!
    תמיד כייף לי לכתוב פה ולקבל מכן תמיכה...
    אני באמת אנסה באיכילוב ואם לא יילך אני פשוט אבין שמה שצריך לקרות קורה ואלך על לידה ללא אפידורל..
    אני מקווה לקחת את זה בקלות.. ככה זה יהיה יותר קל סביר להניח..

אני אנסה הליכות וגם שמעתי שעלי פטל מומלץ לא רק לזירוז אלא בכלל לרחם ולהתכוצויות....
  • היי מתוקה...
  • אחותי ילדה שתי לידות בלי אפידורל.. בלי לתכנן! היא דווקא רצתה בראשונה, אבל הלידה היתה מהירה מדי. היא אמרה שהדבר הכי חשוב זה להתכונן - כי אפילו אם מותר לך אפידורל ואת מתכוונת לקחת, לא בטוח שתספיקי, לא בטוח שיהיה מרדים פנוי, וכו'.. במיוחד עכשיו עם המצב של הרפואה הציבורית בישראל

משחקי סוניק:
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
  • שיהיה בהצלחה מתוקה.
    מה שצריך לקרות, קורה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני בהחלט מכינה את עצמי ללידה רגילה...
    אני מקווה שמשכי כאבים אחרים יעזרו לי קצת למרות שאני יודעת שהם לא כמו אפידורל...
    אני רק מקווה לא למשוך עד חודש 10...חחח כבר בקושי זזה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה