מה עם הסקס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    שאלה לי אליכן, אני נושאה+ ילדה בת שנתיים, אנחנו מנסים (פחות או יותר) להכנס להריון השני. ידוע שיש חלון הזדמנויות של 3 ימים בחודש בערך, רציתי לשאול אתכן- איך אתן מצליחות לעשות סקס בדיוק בימים האלה כשיש ילדים אחרים בבית?
    הילדה רוצה לישון איתנו כמעט כל יום, ועד שאני מעבירה אותה כשהיא נרדמת גם הבעלול נרדם, ואז חולפים להם 3 ימי הפוריות... ו"נדפק" חודש.
    איך אצלכן?
    מה גם שבעלי חוזר בשעה כ"כ מאוחרת מהעב' ועייף מת ועד שאני מסיימת ומתארגנת לישון הוא כבר נוחר לו...
    איך אפשר להיכנס להריון ככה?
    בננות , עזרה בבקשה..........

2 תגובות
עמוד 1
  • תראי זה צריך לבוא מצד שניכם... אם שניכם רוצים.. הבעל צריך להיות עם נכונות ואת צריכה ....לפתות אותו (אם תעשי את זה טוב גם באמצע הלילה הוא יתעורר).. או --יוצאים לחופש בלי הילדה (משאירים אצל ההורים או משהו) ואז אפילו אפשר לחזור הביתה (וככה לחסוך הוצאות מיותרות) .. חוץ מזה הכל לטובה בעז"ה יהיה בסדר.. כשיגיע הזמן ..זה יקרה!
  • הכי טוב מוקדם בבוקר! בהצלחה!‏
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה