היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי אישית זה לא קרה אבל שמעתי על הרבה בנות שזה קרה להן וההריןו היה תקין. מה צבע הדם האם זה דם טרי אדום או צבע כהה? מה הכמות שראית? האם יש לך כאבים מסויימים, האם יש שוני בתחושות ההריון?
תלכי לראות רופא כדי שתהיי שקטה
מחזיקה אצבעות שהכל תקין
יש פעמים שיש בתחילת הריון הפרשה דמית . יש כאלה שזה קורה להם במהלך ההריון כמה פעמים בנתיים לא להלחץ .תעכבי אם זה מתגבר.. אם את עוד לחוצה בשביל השקט הנפשי תתיעצי אם רופא נשים .(שימי כמה אגורות לצדקה ותבקשי מה' שהכל ילך כשורה- זה הכי מומלץ)
התקשרתי מיד כשראיתי את זה לבית חולים ודיברתי עם הפרופסור. הוא אמר לי להמשיך עם הטיפול שלי (מטופלת בקרינון) ופשוט לחכות בסבלנות עד יום שני לאולטראסאונד.
אמר שלרוב זה לא דבר שמשפיע לרעה.
ההפרשה היתה על הפד והיא היתה בגוון כהה אולי חום יותר מאדום. אני עושה מאמצים להישאר רגועה ומתפללת לבורא עולם שיהיו בשורות טובות ושזה דבר שהוא קרה ויהיה חד פעמי.
אחרי שדיברתי עם הרופא ואחרי שיחת עידוד מבעלי וחיבוק, ואחרי התמיכה והעידוד שלכן אני בהחלט רגועה יותר ופשוט מקווה לטוב.
המשך יום נפלא ותודה רבה
אפרת
הייתי מציעה לך גם קצת לנוח..לשתות הרבה מים ולהיות כמה שיותר רגועה
מסכימה עם אפוש.... תנוחי ואל תתאמצי יותר מידי.... ותשתי מלא מים....
אני בטוחה שהכל בסדר!!!! תחזיקי מעמד!!!
יש לי חברה טובה שחודש שלם (הראשון ) היה לה ממש כמו מחזור... והיום היא לקראת הלידה הכל תקין...
מכירה עוד בנות שהיו להן הפרשות כמו לפני מחזור ואצל כולן זה היה בסדר בסופו של דבר...
חשוב שתהיי רגועה, אל תחששי זו תופעה שכיחה...
לצערינו אין לרופאים מה לעשות, גם לי היה את זה בהריון הנוכחי, ובכיתי לרופאה שלי בטלפון שתבל אותי, והיא ממש התנצלה ואמרה שאין לה מה לבדוק, פשוט לנוח הרבה לא להתאמץ ולקוות לטוב.... דרך אגב אני הייתי עם דימומים עד שבועות מתקדמים יותר...הם הלכו ובאו...וכל פעם מחדש באו איתם הפחדים אני לגמרי מבינה לליבך... אבל חשוב לציין שזה לא אומר כלום כלום...ההריון שלי עומד להסתיים... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"