עדכון:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, בננות!
    עשיתי היום בדיקת דם, יצא 2 IU/L -קטן מ, משמע שלילי.
    מה אני אגיד... באסה, ממש באסה... מרוב תסכול יצאתי מעבודה בסוף היום וישר קניתי קופסת סיגריות (אני מנסה להמעיט בכמויות/להפסיק בזמן האחרון)
    לא כ"כ מבינה מה קורה אצלי בגוף. אני ביום 40, אין שום זכר לווסת. זה שיא של החצי שנה האחרונה, מאז שהפסקתי עם הגלולות.
    אבל... אני מנסה לראות גם את החצי כוס המלאה! להלן סיכום המצב:
    הצדדים השליליים:
    - באסה
    - מאוד באסה
    - מאוד מאוד באסה
    הצדדים החיוביים:
    - אני בתקופה מאוד לחוצה בתחומי חיים רבים, אז אולי זה אכן לא החודש המתאים
    - בעוד שבוע יש לי התמודדות מאוד חשובה לתפקיד חדש ומאוד רצוי, אז אולי טוב שעכשיו אין הריון - אין חשש שביום הזה אסבול מבחילות או שהראש שלי יהיה במקום אחר
    - בעוד כמה שבועות אני טסה לחו"ל, עכשיו לא אצטרך לדאוג לשלומי ואוכל לאכול ולשתות כל מה שמתחשק לי.
    - חגיגת הזיונים נמשכת!!!!!!
    אז... לקחת הרבה אוויר, לעשות ספורט בערב, לקבל חיבוק מבעלי, ו... הכל יהיה בסדר.
    אבל בכל זאת יש לי שאלה, אולי קצת מפגרת ומיותרת.... הייתכן שבדיקת דם לא מזהה הריון???...
11 תגובות
עמוד 1
  • טוב אז אני יתחיל מהשאלה האחרונה שלך, אין סיכוי כזה בחיים!!!!
  • ממש מצער אותי שהבדיקה יצא ככה, אבל גם מעניין למה עדיין לא קיבלת.
    ממליצה לך ללכת לרופא להבדק.

מותר לך היום להיות בבאסה, אבל ממחר תהיי חזקה, תלכי להבדק והלוואי שחודש הבא תקלטי
  • את מכירה את השיר "הכל זה מלמעלה"??

אין סתם. כואב לי מאוד, שלא תביני לא נכון, לכל אחת שמנסה כ"כ ולא הולך, זה כואב לי כאילו זו אני. אני אוד רוצה להציע לך, למרות שאני יודעת בעצמי כמה זה לא עוזר, אבל פשוט מאוד, בבקשה ממך, תירגעי!!!! כנראה כמו שאמרת אולי זה באמת לא הזמן, ואולי אם פשוט לא תנסי, זה יבוא לבד...
    באמת כמו שאמרת, תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה...
    בסופו של דבר יהיה טוב בעזרת השם!!!!!
    ו.... "לכי *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
  • תמשיכי עם האופטימיות תתקדמי בעבודה, תשתי, תעשי חיים בחו"ל ותעשי הרבה סקס וזה יגיע!!!! תחייכי ותשמחי ובקרוב תקבלי הפתעה
    הלוואי
    רעות
  • יהיה בסדר מאמי...בעזרת השם!!!!!
    אני גם מרגישה שמחר אני הולכת להתאכזב בגדוללללללללללללללל מרגישה תמחזור בפתח..מנסה 7 חודשים ואת?

מה
  • מאמי שלי,
    איזו מקסימה את!!! כל הכבוד שגם בדברים השליליים את יודעת למצוא את החיובי, איך כמוך!
    מאחלת לך ש:
    1) תתקבלי לתפקיד שרצית (מה את עושה? סיקרנת אותי...)
    2) תטוסו לחו"ל נטולי דאגות.
    3) תעשו המון המון סקס בחו"ל, בוקר, צהריים וערב... ואפילו מתוך שינה אם אפשר
    וכמובן, גם חשוב, שמכל הסקס המדהים הזה יצא משהו נוסף חוץ מהנאה...

ותפסיקי לעשן... לא שאני מטיפה או משהו, זה פשוט לא בריא לך! מצד שני, לי יש התמכרות למתוקים (את הבוקר התחלתי בפרוזן יוגורט) כך שאולי לכל אחד מגיע הפינוק האסור שלו?
    נשיקות מהממת אחת! וסופ"ש מדהים,
    יפעת.
  • יפעת, איזו מתוקה את!!!!!!!!! משהו משהו
    אז אנחנו תיקו - אני התחלתי את הבוקר באלפחורס
    לגבי סיגריות - כן, צריך להכיר בעובדות, זו התמכרות... אבל אני מעשנת קלילה מאוד, לפעמים זה מסתכם בסיגריה אחת ליום, אם בכלל. אז זה קצת מקל על המצפון שלי. בכל אופן, ברגע שיווצר לי איזה ייצור קטן בבטן - NO MORE סיגריות!
    אני עובדת בארגון פיננסי גדול, בוול סטריט הישראלי שלנו עכשיו מותר לי לשאול אותך את אותה השאלה?? כי גם את הספקת לסקרן אותי...
    טליה - מתוקה, מחזיקה לך אצבעות שלא תתאכזבי היום!!!! וגם אם כן - שתקבלי בחיוביות את החודש החדש שמתחיל! תעדכני!
    reas, רעות - תודה, נשמות יפות, אמשיך להחזיק אצבעות לכולנו אקבע היום תור לרופא נשים, נראה מה הוא יגיד.
    גליה - מבטיחה ללכת לה*****!!!! יקירתי, אל תלחצי (גם אני אשתדל), הכל יהיה בסדר אצל כולנו. אם לא החודש, אז בחודש הבא! סטטיסטית, רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר!
    nashnush - מאחלת גם לך ובקוב מאוד. אופטימיות זה מבחינתי כבר חצי דרך להצלחה
  • הי,
    חטאים מתוקים... איך אפשר בלעדיהם???
    אני עובדת במשרד עו"ד פרטי (שנה אחת עו"ד, צעירה פעורה שכמותי), אבל בדיוק עכשיו התחלתי לפזול קצת החוצה, נראה מה יצא מזה...
    יאללה, המשך יום טוב שיוביל לסופ"ש אפילו יותר טוב...
    נשיקות.
  • לפזול החוצה זו נטיה טבעית.... תצליחי, יקירתי!
    יום טוב וסוף שבוע טוב, עו"ד פעורה וצעירה, שולחת לך ענק ותודה ענקית על זה שאת פה

ענת
  • ענתי מתוקה שלי אל ייאוש הכל יצליח לך ואני מאמינה שהכל אבל כל מה שקורה הוא לטובה בחיים האלה
    תהיה בטוחה שאת תקבלי את שלך כשיגיע הזמן
    לגבי הסיגריות אני לא מסכימה לך !!! תתנהגי יפה
    בהצלחה עם התפקיד החדש .....אני מחזיקה לך אצבעות שתצליחי מותק

תהיי אופטימית...תהני בחול ....תהני מבעלך והכל יצליח לך
    הכל בא מאיתנו מהתת מודע שלנו ומהרצון שלנו ואם רק נאמין הכל יצליח לכולנו

נשיקות מתוקה
  • הלן יפתי, תודה, מתוקה
    אני אשקול לגבי הסיגריות
    הכל יהיה בסדר, ועוד יבואו אילנו להקות שלמות
    המשך יום טוב מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה