-
בשעה טובה!!!!
אין מישהי שמבינה אותך יותר ממני....
אני מתה מפחד ואחרי כל הדקירות האלה, פיורגון, אוביטרל, בדיקות דם ואפילו דיקור... אי אפשר להתרגל.... מי שפחד לפני, יפחד גם אחרי....
למזלי בעלי עוזר לי ומזריק לי... בהתחלה הייתי כמו חיית מעבדות, והיום הרבה יותר טטב אחרי שעלינו על השיטה שפחות מכאיבה... אבל באמת שהמחט כל כך דקה שזה לא ממש נורא. תופסים את השומנים ליד הפופיק והמחט נכנסת בלי בעיה.... אל תסתכלי... יותר קל חח ח
קשה לי להגיד לך איך זה יעבוד אצלך, כי כל אחת לפי התגובות של הגוף שלה....
בגדול זה עובד ככה:
ביום השלישי לוסת מתחילים להזריק מידי יום בשעה קבועה למשך 5 ימים. (גם אני התחלתי עם 50 מל והיום אני עם 100 מל). אח״כ בדיקת דם ואולטרסאונד. לפי התוצאות ינחו אותך באיזה מינון להמשיך עוד 5 ימים ואז שוב אולטרסאונד ובדיקת דם....
לפי הפעם השניה תדעי מתי יום הביוץ. לי נתנו אוביטרל יום לפני ההזרעה.
את ההשבחה עשינו באיכילוב וההזרעה נעשתה בקופ״ח ע״י הרופא שלי...
בהצלחה!!!!!! אמן שהטיפול הראשון יהיה הטיפול המנצח ולא תצטרכי לעבור שוב!!!
-
אני לא מבינה בנושא, אבל שיהיה לך בהצלחה!!!!!
-
הוא נתן לי את הפיורגון מהיום השלישי אבל למשך 6 ימים....
יש לך מושג למה?
כמה זמן בערך זה לקח אצלך? מהרגע שסיימת את ה- 5 ימים של הזריקות עד ההזרעה עצמה?
גם לי הוא נתן אוביטרל ליום לפני ההזרעה
-
reas מאמי,
תודה רבה!!!
-
בפעם הראשונה, עשיתי זריקות במשך 10 ימים ובניהם אולטרסאונד ובדיקת דם. ביום ה11 נראה זקיק בגודל 20. שעה לאחר מכן הזרקתי אוביטרל ויום למחרת היתה הזרעה.
הפעם היתה קצת שונה כי כמה ימים אחרי שסיימתי את הוסת היא הופיעה שוב ליומיים ונעלמה. אז אחרי 10 ימים עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם, הנחו אותי לקחת עוד יומיים ולחזור על אולטרסאונד ובדיקת דם. באותו היום התגלה זקיק בגודל 22. הזרקתי אוביטרל ויום למחרת (היום) היתה ההזרעה...
אני לא חושבת שזה משנה בימים שלאחר הוסת אם זה 5 או 6 ימים... תקשיבי לרופא שלך, הוא בטוח יודע מה הוא עושה.... הכי חשוב לעשות מעקבים אחרי כל כמה ימים (בדיקת דם ואולטרסאונד) כדי לראות איך הגוף שלך מגיב למינון...
-
בהצלחההההה
-
הבנתי בערך.... אני מאמינה שתוך כדי הטיפול אני כבר יקלוט איך הכל עובד
-
חח ח מצחיקה...
אני לא חוויתי מצבי רוח...
אבל, אני מרגישה נפוחה כמו בלון... וכבדההההה
חברה אמרה לי שזו רק תחושה שלי ולא נראה שעליתי במשקל...
אני לא נשקלת, ככה שלא יכולה לאמת...
-
בהצלחה!!
-
איזה יזריק לי??? הלוואי....
הוא רק חיכה לרגע שנצא מהאחות ואמר לי ישר: "אין סיכוי שאני יעשה לך את זה, אני לא מסוגל לראות את זה
-
making baby no.2- תודה רבה מאמי!!
-
לגבי הזריקות אני מקררת קצת את האזור ואני בכלל לא מרגישה...
רציתי לעודד אותך אני עשיתי 2 הזרעות ברעננה והם היו מדהימים גי בשניהם נכנסתי להריון (לצערי לא שרד בגלל גנטיקה ולכן אנחנו עכשיו בהפריות)
שיהיה המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ליידי,
תודה רבה!!!!
איזה כיף לשמוע שהם מדהימים, זה באמת מעודד
-
הרופאים של המוקד עושים את ההזרעה והם אדיבים ונעימים מאוד...
המעבדה של ההשבחה זריזים ועושים עבודה נפלאה.
שוב מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי 3 הפלות קשות גילו שיש לי טרנסלוקציה = כרומוזום נוסף אצלי וזה עושה בעיות שהזרע פוגש ביצית ומתחלק. תודה לאל מצאו את הבעיה וקיבלנו אישור לעשות IVF PGD שזה אומר שבודקים את העוברים לפני החזרה.
-
איזה יופי, טוב שעלו על הבעיה