שאלה לגבי ברזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אני מפציצה פה הערב עם השאלות
16 תגובות
עמוד 1
  • אני לוקחת ברזל שנקרא "פרוגרדומט".
    אני ממליצה עליו כי זה כדור של ברזל בשחרור מושהה (מתשחרר לאט לזרם הדם) ולכן לא גורם לעצירות או יציאות קשות...

לגבי מרשם- לא יודעת להגיד לך.. אבל מרשם גם אפשר לקבל מרופא משפחה..
  • ג'ן זה בדיוק הכדור שהרופא שלי נתן ואני מחפשת אותו בנרות!!!

אין באף סוםר פארם בראשון ובתל אביב וכין בקופ"ח (מאוחדת) בראשל"צ ואין בכללית בבת ים (חמותי עובדת ובדקה).

איפה אפשר לקנות? לא רכפת לי הכסף!!!
  • האמת שאני קניתי דיי מזמן כבר כמה חבילות ואני עוד משתמשת מאז ככה שלא נתקלתי במחסור..

את גרה בראשון? איפה?
  • ממש במרכז. את יודעת איפה אני יכולה לקנות? כי ניסיתי גם בבית מרקחת פרטי ואין להם?
  • אין לי שמץ של מושג ככה בשלוף להגיד לך איפה את יכולה לקנות...
    אבל אני אבקש מבעלי שיבדוק אם בבית מרקחת אצלהם יש..

זה אמנם בבית שמש, אבל אם יש שם, אז נסתדר אני ואת..
  • תודה בובה!

אודה לך מאוד
  • בכיף לגמרי... אעדכן אותך מחר
  • ג'ני

• אז את צריכה עוד שמות של כדורים
    או שמצאת את "ה"אחד?

אני השתמשתי בפרופיל- זה רק בברזל (אם אני לא טועה)
    וגם בפרוגראד (אבל זה עם חומצה פולית)

• מיכל (מרווה)!
    תודה רבה על הפרגון
  • אני התחלתי אתמול לקחת ברזל עדין בתוספת חומצה פולית של דרך חיים ופשוט הפסקתי עם הפרנטל.

• הברזל שאני לוקחת הוא עם חומצה פולית אז אני לא יכולה לעזור....
  • ברזל נטו הוא ברזל נוזלי שנקרא פלורדיקס - גם טבעי לחלוטין וגם נספג בצורה אופטימלית ללא תופעות לוואי או קשיים במערכת העיכול.
  • תודה רבה!
  • אני משתמשת ב"פרסולאט"
    הרוקחת אמרה לי שזה הכי "טבעי", ביחס לשאר ואין צורך במרשם וגם לא היו לי תופעות לוואי בכלל!!!

• אני לא לוקחת ברזל, יש לי מספיק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה