חייבת אוזן קשבת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב תקשיבו בננות,

בא לי לבכות. אל תדאגו, שום דבר רע לא קרה תודה לאל, פשוט אני חייבת לפרוק. אני מרגישה שיושב לי סלע על החזה, ואני לא יכולה כל הזמן להתבכיין לבעלי. הוא גם מסכן. אנחנו קרועים כבר, אנחנו כ"כ מחכים ליום ראשון, ואנחנו כ"כ לא מחכים שה"מפלצת האדומה" תגיע....... אני פשוט לא יכולה. אני חושבת על זה כל הזמן, ואני מרגישה דברים בגוף שלי, ואני כ"כ לא רוצה שהסימנים האלה יביאו איתם מחזור... חס ושלום... הבטן שלי התחילה להיות קשה, אני מרגישה שהכל שם מכווץ, החזה שלי כבר יוצא מגבולות כל חזייה שאני לובשת, הפנים שלי עם פצעונים קטנטנים, ויש לי מידי פעם בחילות (אתמול ממש כמעט הקאתי...) וכמובן שאני לא עם ציפיות בשמיים, אבל כמובן שאני כן רוצה שלא יגיע לי יום ראשון המחזור.... שהפעם זה הצליח בע"ה... ואני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה!!!!!!!!! מה אני עושה???? איך אני מתמודדת??? בעלי כל הזמן מפחד שאני אכנס לדיכאון אם אני אקבל... אני קוראת את המילים שלי שוב ושוב ואני נשמעת ממש לחוצה.. וזה ממש לא לחץ... זה פחד... שאני לחוצה אני מרגישה אחרת... אני פשוט מפחדת. כמוני - כמוכן. רוצה את זה כ"כ שאני מתפוצצת עוד רגע. יש לי בבית בדיקת היריון שרק מחכה להראות לי שני פסים. כמה אני רוצה לראות את השני פסים האלה..... אפשר לישון עד יום ראשון, ואז להתעורר ולגלות שאין לי מחזור???????????
13 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי,

קודם כל תירגעי!! הכל בסדר גם אם תקבלי מחזור אז חודש הבא או עוד חודשיים...
    תנסי באמת לא להיכנס לזה יותר מדי זה רק יעשה לך רע...
    אני יכולה לומר לך שהייתי במצב יותר גרוע ממך... הייתי עם הקאות בחילות נפיחות בשדיים כאבים ונפיחות בבטן...דברים לא רגילים שהופיעו אצלי פתאום...
    וכן המחזור איחר ב - שבועיים!!! וכל בדיקה שעשיתי יצאה שלילית...
    אז קראתי קצת והבנתי שיש "היריון מדומה" ממליצה לך לקרוא באינטרנט..(מרוב שאנחנו רוצות את ההיריון הזה זה כבר נכנס לנו למוח ומעבד תופעות היריוניות ואפילו מאחר את המחזור!!)
    תירגע באמת (אני לקחתי רסקיו-מצוין לנפש!) הכל בסדר איך הרופא שלי אומר:"בחו"ל זוגות מנסים שנה וחצי ואז נלחצים בארץ זה שבוע..."אז באמת קחי אויר הכל בסדר והכל יהיה בסדר!!!
    מחזיקה לך המון תעדכני אותנו מה קורה...
    מקווה שה הגיעה אלייך..
  • את פשוט הורסת לעצמך את הסיכויים להיכנס להריון. פשוט תחשבי פסיכולוגית שבזה שאת חושבת על זה את משבשת הכלללל. תיהי רגועה ואל תיצרי בעיה מאין בעיה. בהצלחה
  • קודם כל להירגע!
    לנשום עמוק!
    לחשוב על כל הדברים שעושים לך טוב, שמרגיעים אותך, תחשבי על חצי הכוס המלאה: בעל אוהב, משפחה תומכת, חברים טובים, עבודה מעניינת..... ממי לא קרה שום דבר גם אם זה לא יהיה החודש (למרות שברור שאני מחזיקה לך).
    אבל אסוווווררררר לנו להגיע למצב כזה כי אנחנו נשתגע ונרחיק את עצמנו מהדבר שאנחנו הכי רוצות.
    ותשתחררי קצת, כמו שהבנות אמרו הלחץ מהשטן...

רעות
  • אוקיי, נרגעתי קצת. תודה.
    אני פשוט חייבת לציין שעד עכשיו, עד ממש היום, לא היה לי את זה. כשאני ובעלי שכבנו אז בביוץ שלי, הייתה לי את ההרגשה הכי טובה בעולם, והייתה לי מן הרגשת ריחוף רגועה כזו, שהייתה לי עד היום. פתאום תקף אותי מן התקף חרדה מוזר ולא קשור כזה, שממש רציתי להיפטר ממנו, והייתי חייבת לפרוק כאן, ושתתנו לי את התגובות שציפיתי וקיבלתי מכן. באמת תודה על התמיכה. זה עוזר המון... ומזה תודה לכן מתוקותתתת... עכשיו נשמתי עמוק והכל בסדר   ואני מקווה שיהיה עוד יותר בסדר שבוע הבא, ואם לא (חלילה...) אז חודש הבא... פשוט יש לי יומולדת שבוע הבא, ובא לי יפה...
    יהיה טווווווווווווב!!!!!!!!!! בעזרת השם!!!!!
  • זה ממש מזכיר לי מה שקורה לי. שהיתי בתקופת ביוץ היתי כל כך רגועה...פתאום נכנסתי לחרדה גדולה אני מפחדת לקבל ..אם אני רואה תמכשפה גם החודש אני מקבלת תשוקקקקקק של החייייים חחחחחחחחחחחחחחחח אמורה לא לקבל מחר

מה
  • גלגל,
    שמחה שהפסקת עם הלחץ- למי הוא מועיל בדיוק? לאף אחד...
    תהיי רגועה ובטוחה, שזה יגיע גם לך... ואין שום סיבה שבעולם שזה לא יקרה! מקסימה אחת...
    תעשי אמבטיה גדולה, תתפנקי עם איזה קינוח טוב, תקני לעצמך משהו נחמד, תעשי מסיכת פנים, מסיכת שיער, תתמרחי בקרם טוב, תתבשמי, תצאי עם בעלך, תהנו מהזמן הזה שיש לכם יחד- כזוג... כאשר זה ישתנה אתם עוד תתגעגעו לאפשרות שהכל סובב אתכם (כך לפחות מספרים לי...).

יאללה מותק, שיהיה סוף שבוע של כיף, פינוקים ושמחה.
    יפעת.
  • יפעתוש,
    מזה העלית לי חיוך עם הכינוי החדש... חבל לך על הזמן
    אני הרבה יותר רגועה, הייתי חייבת לדבר איתכן... אתן מזה חמודות כולכן...

היום אני צריכה ללמוד למבחן מעצבן שיש לי מחר, ובסופ"ש כבר יש מלא דברים לעשות עם הבעל והמשפחה, ככה שהזמן יעבור לו בכיף ובנחת ואני באמת אנסה שלא לחשוב על זה בכללללללל!!!!!!! כי גם ככה זה לא יעזור לי, אני חייבת לחכות...
    ואני מקווה שכשאני אעדכן, זה יהיה עם בשורות טובות...

טליה - בהצלחהההה הלוואי ולא תקבליייי
    קורין - קראתי על היריון מדומה, ולא נראה לי שזה מה שאני חווה, אבל טוב לדעת שקיים דבר כזה... ורסקיו לא עוזר לי.. יותר טוב רגיעון של הדס, הוא גם טבעי. וכמובן בהצלחה גם לך מתוקה!!
    לכולן בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • הי מותק,
    יש לי אחות בשם גל, ככה שזה בא לי טבעי (גלגל, גלי, גלוש, גולה ועוד ועוד)
    יאללה, נתחיל לתת עבודה.
  • הי, אז ככה יש נשים שמתחילות להרגיש בחילות כבר ממש מההתחלה.. אבל הנורמל זה בסביבות שבוע 8 .. מה שכן רגישות חזקה בחזה (וגדילת החזה) ופצעונים (במידה ואינך סובלת מהם תמידית) יכול לבשר על הריון.. אני כ"כ מכירה את מה שאת חווה עכשיו גם לי זה קרה בחודש האחרון כ"כ רציתי וחשבתי שכן (למרות שלא היו לי את ההרגשות כמו בהריון הראשון) וכ"כ פ-ח-ד-ת-י להתאכזב .. ואז הכנסתי לי לראש שהכל לטובה ואם זה הזמן אז זה יגיע (ההריון) ואם לא אז כשיגיע הזמן הוא יגיע.. ואז יום אחרי קיבלתי(אחרי איחור של יומיים) ולא תאמיני התאכזבתי אבל ממש לקחתי את זה בסבבה.. בעז"ה יהיה טוב! אני תמיד אומרת לבעלי שרק אמונה מחזיקה אותנו שפויים ! (-בכל נושא בחיים)..
    סליחה עם חפרתי.. ושנשמע בשורות טובות
  • לא חפרת לי!!!
    להיפך, אני כותבת פה כדי לקבל את הפידבקים האלה... הסימנים האלה שיש לי בדר"כ לא באו לי ממש לפני מחזור... ותמיד לפני מחזור כבר היו לי כאבים כאלה שידעתי שאני הולכת לקבל.. והפעם אין לי, בינתיים... חודש שעבר פשוט אמרתי לבעלי שזה לא יקרה כי הרגשתי את הכאב הנורא הזה שתוקף אותי לפני מחזור, וגם אז זה היה יום חמישי, 3 ימים לפני, ואני פשוט מכירה את עצמי טובבבב בשביל לדעת. תודה לאל הפעם אין לי את זה, וזה מעודד אותי...
    אני פשוט צריכה לחכות ליום ראשון ולראות מה יקרה ובעזרת השםםםםםםםם הלוואי והתחתונים שלי יישארו נקיים!!! חחחחחח
  • גדול..........חחחחחחחחחחחחחחחח
  • מה זה משנה רסקיו או רגיעון של הדס העיקר שתהיי רגועה...

שולחת לך ענקי והמון בהצלחה..
  • ת'כלס זה לא משנה!!!!!!!
    ואני שולחת לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה