מי פה? מי פה? מי? אני בשיא העירנות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז ככה... אחרי יומיים של פליטות והקאות על הרצפה.... זה נפסק

41 תגובות
עמוד 1
  • אני אני אני
    אחחחח מיטל איפה הימים ... חברתך לשיעמום חזרה

• שירה, אני מציעה לך לישון מהר כל עוד את יכולה............

אני שואבת עכשיו.... תנובה פראיירים לידי!!!
  • חחחחחחח קרן אני על המתכונת של קפלן - ישנה בלילה ומניקה ביום ...
    אמא שלי כפרה עליה לוקחת בלילה את נהוראי ואני ישנה

• גדול!!! הלוואי עלי.... אמא שלי היתה צועקת עלי אם הייתי רומזת לכיוון של לתת לה לקום בלילה. ביום היא בקושי עזרה...
  • יאאלה ציפורי לילה

• שירוששששששששש מה קורה? למה את לא ישנה?

איך נהוראי? בטח מתוקי מתוקי...

יאללה רוצה לראות תמונה של יורש העצר

• נטלי מה קורה אית בזמן האחרון נדודי שינה???

• עכשיו חזרנו מבאר שבע
    הפכתי את כל העיר למצוא לליאם תיק
    ואח"כ התפנקו במסעדה
    איך הילדים יקומו מחר ב-7

• בנות מה נסגר איתכן לכו לישון!!!!
    פחחחחחחחחח

מדברת זאת שעכשיו הדפיסה כרטיס בעבודה....

• אני מתרגשת כמו ילדהההההההההההההההההה
    מחר יומם הראשון של הנסיכים שלי בגןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• נטלי יזה כיף.
    שיהיה בהצלחה
    גם אוריקי שלי מתחיל גן חדש אני מתה מפחד....
  • יו נטלי וליבי איזו התרגשות!!!!!!!

שיהיה המון המון המון בהצלחה

• כרגיל לילוש במשמרת לילה...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • מיטל אמילי הולכת לישון ב 7 בערב אז היא מתעוררת פעם או פעמיים בלילה.
    אבל לא זו הבעיה.
    אני בעבודה!!!! כן כן אני בעבודה.
    האמת הלכתי לעשות ביקורת פתע לילית כדי לקחת את אוריקי לגן מחר בבוקר. גם גן חדש וגם הראשון בספטמבר. אני פשוט חייבת לקחת אותו ולא מישהו אחר
  • לילוש בהצלחה לאחיך.. לכי לישון שיהיה לך כוח

• לא יכולה לישון מלא מה לסדר ולנקות ביום שי-אל ערנית לא ישנה כמעט רק בלילה דופקת שינה של 6 שעות רצופות בלי עין הרע 55555

• אני מנהלת איכות בקייטרינג מוסדי. מתחילי לעבוד ב 1 בלילה יש 2 משמרות. לרוב אני באה בבוקר אבל צריכה לעשות גם ביקורי פתע בלילה.
    מיטל את מוזמנת לנקות את הבית שלי נראה לי משעמם לך.
  • זה בסדר לילוש אני בדיוק באותו המצב ועכשיו חזרתי לעבודה אז בכללל לא נשאר לי זמן לכלום... אז הלילות זה פיתרון מושלם

• אוי ויש מלא ריח של חומציות שהחלב מתיבש בעעעעע

• אוי מקיאה כל הבית זה כיף לא נורמאלי...
    אני לא מבינה למה את מתלוננת, לנגב קיא של תינוקת זה הכי כיף...
    איזה באסה שונאת שהילדים חולים
  • כן הכי בעסה.. האמת שהיא לא ממש חלתה, היה לה חיסון.. וזה השפיע עליה ישירות לבטן.. יש לה קיבה רגישה היא פלטנית לא קטנה.. כפרה עליה...
    וגם בימים האחרונים יש לה מלא ליחה אז היא לפעמים מתקשה לנשום.... זה כבר לילה שלישי שאני במשמר עליה....

• אני מסתדרת יותר קל לי מיום ליום...אוי אני מכירה את המישמרות לילה על הילדה

• אוריקי היה מפלטה לא נורמאלי.
    אחרי כל ארוחה היה פולט והיתי צריכה להחליף לו בגדים מה שהיה גורם לו לפלוט עוד פעם. וואי זה היה ס ר ט חבל על הזמן. ואי אפשר להשאיר אותו רטוב. הקיצר היתי דופקת מכונות כביסה כמו גדולה.
    אבל הכל עבר ויש לי דיקטטור מהמם
  • לילוש, כיף לשמוע שאת ואמא שלך מסתדרות ובכלל שטוב לך, שומעים שאת שואבת כוחות משי- אל

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיטלרגת אותי עכשיו עלק למה על הרצפה למה...חחחח גזורה...

באמת איך אפשר שלא מהממת שלייי אין דברים כאלה מיום ליום היא מגניבה יותר בימים האחרונים התחילה לקשקש עכשיו בכלל אני נמסה

• אין על הילדים שלנו.. אני יכולה להיות עצבנית ומותשת ואז לולי או אוריקי מחייכים אלי והכל נעלם. פתאום עולה לי חיוך דבילי על השפתיים.

מיטלי - הכי טוב על הרצפה במיוחד אם יש שטיחועוד יותר טוב שטיח מקיר לקיר (קיים עוד דבר כזה?)
  • אוייייייייייייי ליבי איכס שטיח מקיר לקיר אין דבר יותר דוחה ומלא חיידקים מזה

• וואי וואי נראה לי מישהי מכורה פה לאקונומיקה.
    מי אמר שאי אפשר לשטוף שטיח מקיר לקיר עם אקונומיקה - זה נשמע לי מאד מענין לנסות....

• בהחלט מכורה..ואני עוד אלרגית אחרת הייתי חייה עם זה

• אקונומיקה על השטיח יכולה ליצור לו גוון ענני חדשני כזה

• אני מנקה הרבה פעמים עם חומץ בתוך מיים חמים. זה מסריח כשזה רטוב אז כשמתייבש אין ריח.
    זה מוריד כתמים ולכלוך יופי וגם מרענן את הבית וגם מונע ריחות _ויש לי ריחות בבית אחרי הכל יש בנוסף ל 2 תינוקות גם 3 כלבות גדולות
  • מזכיר לי ששי-אל חטפה לי התקף הקאות במשך 3 ימים והיא התחילה להוציא סילוני קיא כשהיא שכבה בעגלה וווואי איך נלחצתיייי אימאלהההההההההההההההההההההההה

• הכי מפחיד שהם פולטים או מקיאים בשכיבה. אני מתה מזה שלא יחנקו מהקיא של עצמם...
    אוריקי ככה נחנק לי פעם אחת בלילה, מזל שהכלבות טסו לחדר שלו והתחילו לנבוח באטרף, אז באתי ממש מהר והצלחתי לעזור לו להוציא את הכל החוצה ולהתחיל לנשום. היה מפחיד
  • אין דברים יותר מפחידים מיזה ווואי מזל שהיו את הכלבות...
    אני בגלל זה ישנה ליד המיטה של שי-אל וכשיש ביביסנס והמזרון טיפלה בשיפוע וגם אני מתעוררת כל שעה לראות שהכל תקין..היסטריתתתתת....

• אין ספק שזה הכי הכי מפחיד, אבל הרופאה של תמר אמרה לי שכשהם על הגב יש מנגנון שעובד ומחזיר את הפליטה.. למקומה.. ובאמת מאז שאני משכיבה אותה רק על הגב היא פולטת הרבה פחות...

לא יכולנו לחבר את השרשורים לשרשור אחד התחרפנתי כבר...חחחח

• ממש היסטרית!
    לקום בלילה כדי לראות שהכל בסדר זה אני עושה כמה פעמים אבל לא כל שעה.
    בייביסנס אין לי עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע.

תגידי קורס עזרה ראשונה לתינוקות עשית? אם עוד לא אני ממליצה. אולי זה ירגיע אותך קצתף לפחות תוכלי להיות רגיע שאת תוכלי לעזור אם חו"ח קורה משהו.
  • כן בוא נתמקד בשרשור אחד... ווואי בבוקר שהבנות יכנסו לא יבינו מה קרה כאן בלילה

• לא עשיתי אני רוצה כמה זה עולה בערך??

• אין לי מושג כמה עולה, אפשר לברר במדא.
    לפי דעתי זה משהו שחייבים לעשות.

חחחח התשנו את הפורום.
    מיטל הלכה לישון.
    גם את לכי לישון, יש לך פיצקולינה לטפל בה מחר וגם הסופ"ש מתקרב צריכ כוחות
  • חחחחחחחחחח רק אני מגיעה באיחור למסיבה

• סיוון מה ה האיחור האופנתי הזה?!....
    לילה טוב וחלומות נעימים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה