מה הקטע של הטיטולים האלה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני לא מבינה למה
    אבל כל הזמן בורח פיפי מהטיטול!!!
    ואני צריכה להחליף הכ-ל
    דוק
8 תגובות
עמוד 1
  • תנסי פמפרס אולי זה יתאים לו. הרי זה ענין של מבנה גוף של התינוק
    מאיזה כיוון בורח? מקדימה או כל הכיוונים (רגישי את החיטול איפה הוא מלא) אם זה מקדימה תנסי להעלות את החיטול קצת מקדימה כשאת סוגרת אותו, גם לי היתה את הבעיה, כנראה שהבולבולון מכוון כלפי מעלה ואז הכל בורח.
  • זה בורח מהחלק העליון של אחד הצדדים
    אני חושבת שזה בהתאם לצד שהוא שוכב בו.

יכול להיות שחברות עושות גזרות שונות לטיטולים?
    דוק
  • תנסי פמפרס לכל ילד מבנה גוף אחר ...
    לפמפרס יש גם חיתולים מיוחדים ללילה שסופגים יותר

• כן דוק זה תלוי במבנה גוף שלו יש תינוקות שיש להם טוסיק יותר גדול ויש תינוקות עם שוקיים מלאי קפלים ויש כאלה עם כרס ויש ממש קטנים זה מאד תלוי....

תנסי פמפרס או טיטולים...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • יש שוני בגזרה בין פמפרס והאגיס. הרי כל תינוק ומבנה הגוף שלו אז יש כאלה שרק סוג אחד של חיטו מתאים להם.
    לאוריקי היה מתאים גם וגם עד שהוא התחיל לזחול ואז עברתי להאגיס.
    אמילי שלי טפו טפו טפו גם האגיס וגם פמפמרס (למרות שעם שניהם יש פעמים שבורח לה קקי אבל זה כי יש לה קקי נוזלי בגלל שהיא יונקת - איזה חרא של שיחה חחחחחח)

לבנים לפעמים יש בעיה כשמחטלים והבולבולון "נארז" מכוון כלפי מעלה אז הכל בורח משם
  • בגלל זה עברתח מהאגיס - הם מתמלאים יותר מדי מהר - תשתמשי או בפאמפרס או בטיטולים
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליבי אשכרה חרא של שיחההה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • ליבי מצחיקה חחחחחחחח

אז פמפרס הם לטוסיק גדול או קטן?
    דוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה