בקבוקים - ארוךךךךךךךךךךךךךך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה שאני מעלה שוב את הנושא אבל...

יש לי בקבוק של מאמ שאני מאוד אוהבת את הפיטמה שלו
    מתן יונק ממנה יפה מאוד ולא נוזל כמעט כלום מצדי הפה שלו.

אבל משגע אותי כמות החלקים שיש בו _(בבקבוק)
    דוק
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם...........WOOOOOOOOOOOOOW
  • אני ממליצה שתבדקי את טומי טיפי..אין אני מאוהבת בבקבוקים האלו..נסיתי אוונט נזל בי פרי נזל טומי טיפי התאים כמו סיר למכסה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • יש בקבוקים של מאמ ללא ההברגה התחתונה. זה בקבוקים גדולים יותר (ראיתי עם פטמה מס 2) אבל אם יש לך את הפטמה בגודל 1 את יכולה פשוט להחליף אותה ולשים בבקבוק ללא ההברגה.
    אני יודעת שמאד מרוצים מטומיטיפי..

אני גם משתמשת במאמ. אבל בגלל שאני מניקה יש לי את הרוגע לוודא שכל החלקים מוברגים במקומים. ובבקבוקים אני משתמשת רק כשאני שואבת בעבודה ומכינה לה אותם לגן.
  • דוק,

מה שאני עושה... אני מכינה מבעוד מועד את הבקבוק מוברג כבר עם מים שהורתחו ובלילה כשתמר מתעוררת אני בשניות מוסיפה קצת מים רותחים 3 כפיות מדודות.. שמה את האצבע על הפיה(בלי המכסה) ומנערת טוב טוב .. תוך דקה תמר מקבלת אוכל

• ככה....לגבי מאמ עם ההברגה- אני גם התעצבנתי על העיניין של כמות החלקים לשתוף..לעומת זאת בביפרי צריך לשתוף 6 חלקים בחודשים הראשונים ואחרי זה "רק" 5 כי הצינורית יורדת...
    יכולה להגיד שלילדה שלי חמסה חמסה לא היה לילה אחד של קוליק..אנחנו השתמשנו בבי פרי... היה לי בקבוק אחד של מאמ ששהה יותר מידי זמן במים בלי שטיפה והעלה עובש אז זרקתי אותו וקניתי חדש... בלי הברגה... קניתי פטמות בנפרד ואני מאוד מרוצה... בקבוק אידיאלי מבחינתי... היא הייתה יונקת ולא הייתה מוכנה לקבל פטמה אחרת חוץ ממאמ וציצי אמא.
    היום אנחנו משמתשים רק במאמ..ואין מרוצה ממני.

להוסיף לפייסבוק
  • פטמת MAM מתחברת לבקבוק אוונט! ככה אני עשיתי ולא נזל כלום!!

ההברגה והבקבוק של אוונט והפטמה של MAM.

תנסי.

חוצ'מזה- שיש בקבוקים של MAM בלי ההברגה!

• למה את לא מכינה מראש את הבקבוק יהיה לך הרבה יותר נוח, ויש גפ מאמ ללא הברגה.
  • יש מאמ ללא הברגה אבל זה בלי הפטנט מונע הגזים.
    כשהילדים שלי היו קטנים והתעוררו בלילה לאכול הכנתי בקבוק עם כמות המים הרצויה והכנתי מחלק מנות עם מספר המנות שצריך
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • שירן צודקת.אני השתמשתי בביפרי עם הפטמה של מאמ.. אבל בי פרי זה לא הפיתרון לכמות החלקים שצריך לשתוף... ניראה לי הוא הבקבוק הכי מורכב...

להוסיף לפייסבוק
  • פתרון קסם- כמו ששירן אמרה:

הפטמה של מאם נכנסת יופי בבקבוק של אוונט. נסי ותראי ששני הצדדים יהיו מרוצים!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • גם לי יש את מאמ עם התחתית המתפרקת

• כמו שכבר רשמו לך, יש בקבוקי מאמ בלי הברגה. אני קונה אותם וממש מרוצה!
  • לכל מי שרשמה לי שהפטמה של מאמ מתחברת עם הבקבוק אוונט:

לבקבוק אוונט יש טבעת להרחקת האויר מהפיטמה
    ולפיטמה של אוונט יש חריץ שהטבעת נכנסת לתוכו... ולמאמ אין חריץ

אם אני אמזג את הפיטמה של מאמ עם הבקבוק של אוונט
    זה לא ישפיע על ....
    דוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה