מה צריך לבדוק בריהוט? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב!

אני יודעת שרובכן לא כאן ותחזרו אחרי הפיזור של הגנים (מקווה שיעבור בקלות לכולן
10 תגובות
עמוד 1
  • לא מנסיון.. אבל שהשידה מספיק מרווחת לך...
    לגבי המיטה איני לא מה צריך לבדוק.

לגבי המזרון.. אין שום התחייבות לקנות באותה החנות

אם אפשר לשאול כמה עולה שם המיטה ואיזה דגם?(אם את זוכרת)

• לבדוק אם יש תו תקן ישראלי זה קודם כל והכי חשוב.

לגבי מזרון - אם זה לעריסה אפשר לקחת את המזרון שניתן עם המיטה.
    לגבי מזרון למיטת תינוק - אני ממליצה על עמינח כשצד אחד קשיח וצד אחד רך יותר. בכל זאת חברה שדואגת לבריאות הגב .
    55555
  • תודה בנות!

כן מיטלי, בטח שאפשר לשאות. אני חייבת שידה לא רחבה (עד 90 ס"מ כי אחרת זה לא יכנס אלי לחדר היא תהיה איתנו כי אנחנו גרים אצל אמא שלי בנתיים) ומיטה רגילה עד 133 ס"מ.

העלות יוצאת 2,000 ש"ח לשניהם (למרות שהמחיר יותר גבוה, יש עכשיו מבצע שעל כל 500 ש"ח את משלמת 400 ש"ח וזה מאוד משתלם חוץ מזה שמאוד אהבנו והיינו קונים גם ככה
  • היי,
    תבדקי אם יש אפשרות להפוך את המיטה למיטת מעבר ואז צריך לבקש מראש את ההכנה לעניין, כי כשהמיטה אצלך אי אפשר לסדר את זה (צריך להכין ברגים או משהו כזה בגובה נמוך יותר)
    לגבי השידה ישנה אפשרות, אם זה לא קיים מראש,להתקין תופסני בטיחות למגירות המקשים על פתיחת המגירות, כך שפעוט בן שנתיים שזוחל בחדר לא יתפסו לו העצבאות במגירות- עניין בטיחותי לשלב מאוחר יותר, אם מעניין אותך.גם ככה לרב משתמשים במגירות לטווח ארוך.
    אני רכשתי את רהיטי טל וקיבלתי את שתי המערכות (במיטה ובשידה),ללא תוספת תשלום, אטבל צריך לבקש מראש.

• בוטנית תודה ענקית!
  • מאמי שלי תבדקי שהשידה בלי גלגלים - קראתי לא פעם שזה לא בטיחותי
    ואם יש שידה עם מעקה בצדדים ומאחור זה מצויין

• בכיף
    אלו דברים שלא חשבתי עליהם כשקניתי את הרהיטים, הייתה לנו מוכרת מקסימה שסיפרה לי על ל זה...

עוד טיפ קטנטן, את משטח הטיפולים (המזרן שמניחים על השידה) כדאי להדביק בארבע פינות עם דבק דו צדדי או משהו כזה, זה יותר נח ומונע תזוזה של המזרן, החלקה, בעיקר שכהקטנטן/נית כבר לא כאלה קטנים.....טיפ מעולה שקיבלתי מחברה מנוסה

חחחח...אני מרגישה אודטה
  • כן אה??? אשכרה אודטה
  • לי היה חשוב תו התקן הישראלי ולכן קנינו מרהיטי טל שלצערי הם היחידים בארץ עם התו תקן...
    בכל מקרה אם זה חשוב לך אני יודעת שיש שני סוגי צבע של ריהוט אחד טוב והשני פחות... לצערי זה מה שאני יודעת...

לגבי מזרן, אנחנו קנינו מזרן נושם שבצד אחד הוא קשיח שמתאים לתינוק קטן מאוד ובצד השני רך יותר...
    את המזרן קנינו בירכא במיי בייבי... אם אני לא טועה עלה 600 ש"ח
  • מירבי תודה!

גם לרהיטי משכל יש תו תקן, כבר בדקתי את זה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה