אה ועוד משהו - לגבי המזרון :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,

בהמשך לשאלה על ריהוט...

האם חובה לקנות את המזרון במקום שקונים את המיטה?

כי היו בנות שאמרו לי שאם קונים את המזרון במקום אחר ממה שקונים את המיטה אז המידות יכולות לא להתאים (אני רוצה לקנות מזרון אחר כך בשילב ובנתיים להזמין רק את המיטה ושידה) או שזה חארטה ואפשר במקומות שונים?

ומה לגבי המצעים? אמרו לי שמצעים כדאי לקנות במקום שבו קונים את המזרון וזה נשמע לי הגיוני.

אודה לדעתכן
4 תגובות
עמוד 1
  • קני מזרון של עמינח. יש 2 מידות. תראי מה המידה של המיטה ולפי זה תקני מזרון. ההבדל ביניהם 2 ס"מ אם אני זוכרת נכון.

המלצה שלי למזרון של עמינח. מעולים.

לגבי מצעים : יש מצעים בבייבי טבע מכותנה מצרית מעולים. בד מדהים.צפיפות חוטים גבוה יחסית למצעי ילדים וזה עושה אותם רכים וחלקים.
    55555
  • בוקר :-)

אני קניתי מזרון של עמינח שח רך חצי קשיח
    אפשר להפוך את הצדדים
    מצעים קניתי שח לורה סויסרה 100% כותנא כנל לעריסה גם
  • אני גם מתכוונת לקנות מזרן בנפרד, אני כנראה אקנה מזרן של פולירון, אם אתן מכירות.
    חשוב צד קשיח וצד שני רך לגיל מאוחר יותר.
    קחי ליתר ביטחון את מידות המיטה מראש, בד"כ מיטת תינוק זה סטנדרט.

מצעים קני היכן שאת רוצה,שוב זכרי את מידות המזרן שאת קונה, אך שוב בד"כ זה סטנדרט.
    אני גם קניתי של לורה סוויסרה, אם את מהדרום יש להם חנות מפעל באשקלון, אני קניתי מהם, זה קצת יותר זול מהעלויות בחנות ויש גם סוג ב', שעולים ממש זול, אני קניתי סט לעריסה סוג ב', הפגם היחיד שהיה הוא כתם נראה לי של קפה על השמיכה, גם ככה אני אכבס הכל לפני....אז זה שטויות אם הפגם לא רציני וזה זול משמעותית מסוג א'.
    http://www.swisra.co.il/

תהני איזה כיף כל הקניות האלה.....זה מרגיש שהלידה כבר מממש ממממש מתקרבת
  • בוטנית וכולן, תודה רבה!

אני עוד לא יודעת אילו מצעים אני אקנה ואיפה אבל תודה ואני בהחלט אזכור את זה.

לגבי המזרון מעולה - לא ידעתי שצריך צד אחד קשיח ואחד רך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה