בוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא הייתי פה..אז בוקר טוב..
    אתמול הייתי בחתונה..וכולם כבר ידעו שאני בהריון..אתם יודעים מפה לאוזן..
    בכל מקרה כולם אמרו לי מזלטוב ושאני נראית בהריון ואז שאלו אותי באיזה חודש אני..ושאמרתי 4 וחצי עשו לי פרצוף ואמרו מהה את נראית יותר..
    בסך הכל עליתי 2 קילו..ודי התבאסתי על זה כי אני רק באמצע רביעי! אני פוחדת להשמין יותר מידי במיוחד שלבעלי יש בעיות גם ככה עם המשקל שלי..זה כאילו לא נורמלי שתצא בטן באמצע חודש רביעי?..מקווה לא לעלות יותר מידי..
    בכל מקררה..שיהיה לכם יום מקסים ובהצלחה לכל האמהות שהילדים שלהם הולכים לבצפר היום!
6 תגובות
עמוד 1
  • הי!

אין גודל סביר אצל כל אחת זה בא אחרת... אצלי יצאה בטן ממש ממש בשבוע18-19

מה שלדעתי חשוב ובכלל לחיים לעשות דברים בשביל עצמך ולא כי את מפחדת שמישהו יתבעס עלייך..., וזה בסדר לחשוב מה את אוכל בהריון ולא לאכול מכל הבא ליד... אני בעד

• אליה יקירתי! אני לא אומרת שהמשקל אינו חשוב, הוא אכן חשוב.. אבל חשוב יותר שהעובר יהיה בריא.. שההיריון יעבור תקין.. ושאת תרגישי טוב!!!.. ומה שכולם חושבים הם יכולים לדחוף את יודעת לאן.... אנשים "גדולתם, היא לדבר.... ותמיד יהיה לאנשים מה לומר...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • אליה יקירתי,
    בוקר אור
  • מסכימה עם כל מילה של מיטל!!!

תדאגי לעצמך ולבייבי! לי יצאה הבטן בשבוע 10 והייתה ממש ברורה (אי אפשר היה להגיד שזה השמנה
  • אליה יקירתי, בוקר טוב
    אני שנתיים אחרי לידה ואנשים שואלים אותי אם אני בהריון כי יש לי בטנונה (עדיין!) של חודש שני- שלישי בערך...
    חוצמזה הכל שטויות, כיף לך שאת בהריון, שיעבור בשלום וששניכם תהיו בריאים זה הכי חשוב !!!!

• תודה חמודות!
    עודדתן אותי..באמת אנשים דוחפים תאף שלהם יותר מידי..
    יום נפלא!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה