סתם כי אני אוהבת...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור בנות מקסימות!! מה שלומכן?!

אז ככה-מחר בעז"ה יש לי יום הולדת 21.... בעלי אמר לי היום בבוקר:"תחליטי לאיזה מסעדה את רוצה ללכת"... (-אחרי שהוא הביא לי טבעת יהלומים ומצפה לי עוד מתנה.......)

בא לי להביא לו גם משהו חמודי סתם כי אני אוהבת אותו מאווווד!! ומעריכה אותו עד אין קץץ!!
8 תגובות
עמוד 1
  • מזלטוב מותק!
    תאמת לבנים זה בעיה לקנות מתנות..
    אבל יש שעונים יפים ואולרים כאלה חמודים..
    תהנו
  • יש לו כבר שעון מהמם (-שגם עלה יקר) מהאירוסין...ככה שזה לא ידבר אליו כ"כ....
  • איזה בעל שאפווו

/link/link_through/1yg9h-101]
  • קודם כל כפרה שיהיה במזל טובבבבבבבבבבב
    עד 120 אושר ובריאות

• תראי, אם את מחפשת משהו קטן וזול אז אני פעם קניתי לבעלי מחזיק מפתחות קטן וחמוד לצרור שלו.
    עליו היתה תמונה שלי עם הכיתוב: מחכה לך בבית.
    הוא מאוד מאוד התרגש מזה וממש אוהב את זה.
    משהו יקר יותר? עניבה, חפתים, סיכה לעניבה.
    בעלי מאוד אוהב שולחן שבת יפה ומלכותי כזה, אז קניתי לו פעם מגש יוקרתי לחלות עם כיסוי רקום יפהיפה.
    מה עוד? בושם טוב אולי.
    הרבה מזלטוב ועד 120 שנה בבריאות, בנחת ובשמחה.
    מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • mirifu-יש לו מצחיק מפתחות שלי ושלו ביחד,קניתי לו עניבה, חפתים,בושם הוא קיבל שבוע שעבר מאמא שלי שחזרה מחו"ל...חח

שירררה-תודה רבה!! ד"א השם של הבן שלך-מהממממממםם!!! איך את מרגישה?!

בעלי לא צריך משהו מיוחד. אני יודעת את זה. עוד שנתיים בעז"ה הוא נבחן לרבנות וידעתי שהוא רוצה את הספר של השאלות ותשובות שלהם...אז קניתי לו את זה ליל הטבילה האחרון שהיה לי......הוא התלהב...

עכשיו אני יודעת שהוא לא זקוק לכלום.................
  • תיק לנרתיק של הטלית והתפילין?
    הוא פעם קנה לי כרית מיוחדת לשינה.
    קופסא לאתרוג.
    כוס לקפה
    מגנט חמוד.
    נרתיק לפלאפון/אוזניה בלוטוס.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • מזל טוב
    בקשר למתנה
    אולי ארנק , משקפי שמש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה