היי לכולם - אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,

הודעה ראשונה כאן, אך צופה מהצד כבר כמה זמן.
    הריון ראשון (קולולוש לי ) מאוד מתרגשת.

יש לי התלבטות: אני צריכה לעשות שקיפות עורפית.
    האם לקבוע דרך הקופה? או שמא כדאי לעשות באופן פרטי?

ומה ההבדלים? הרופאים של הקופה לא "נחשבים" מספיק?
    אשמח לעזרה....

מאחלת לכולנו נחת אושר שמחה והמון אהבה
11 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב ומזל טוב
  • תודה רבה :)

האמת היא שאני במאוחדת, והרופאה בכלל לא העלתה בפניי את האפשרות לעשות זאת באופן פרטי או לא.
    מוזר...
  • בוקר טוב ומזל טוב!

גם אני במאוחדת והרופא שלי אמר לי שאני יכולה לעשות פרטי או בקופה. דרך אגב, את יכולה להתקשר לקופה ולבדוק עם איזה רופאים הם עובדים באיזור שלך וכך גם לעשות פרטי וגם לקבל על זה החזר מהקופה אחר כך.

אני לא ידעתי את זה ועשיתי פרטי אצל רופא שלא עובד עם הקופה אבל לא מצטערת לרגע!

בהצלחה
  • אני יגלה לך סוד...רוב הרופאים בקופות החולים הם אלה שעושים גם פרטי אז ההבדל היחידי הוא בעצם שאין הבדל רק לך עולה יותר...

מה שכן בסקירה המורחבת בפרטי תקבלי יותר שומת לב וגם דיסק ויותר תמונות..בשקיפות עורפית בודקים שנייה אחת משהו (אין לי כח להסביר) וזהו...

בכל מקרה ברוכה הבאה ומזל טוב..שיהיה המשך הריון קל תקין ארוך ומשעממם

/link/link_through/1yg9h-101]
  • מזל טוב!
  • ברוכה הבאה והריון קל ותקין

• טוב זה נושא שכל פעם אני חייבת להגיב עליו.. כי חבל על הכסף!!!!!!!!!!!

אני עשיתי הכלללל דרך הקופה בקושי שילמתי 100 ש"ח על כל בדיקה רופא מדהים משקיע יסודי ונחמד

קיבלתי תמונות דיסקים וכל מה שכאילו יש רק בפרטי.

הרופא נתן לי מענה גם בטלפון. פשוט הייתי מרוצה.

ב"ה בשנה הבאה

• היי,
    תראי אני את כל הבדיקות שלי עשיתי באופן פרטי, ברור יש כאלה שיגידו שזה בזבוז כסף (ויכול להיות שהן צודקות) העדפתי יחס אישי יותר, ובמידה ויש לי (והיו לי) הרבה שאלות וחחשות אז לרופא יש יותר זמן לשבת ולהסביר מאשר לרופא בקופ"ח ששם מ****ים 5 דקות בממצוע לחולה.
    מעבר לכך, את זכאית להחזר על 3 בדיקות לשנה של 75% מהסכום (ככה זה בכללית) אז זה לא יוצא הרבה בסיכומו של דבר.
    שוב, אין לי שום דבר רע להגיד ל בדיקות דרך הקופה, סתם העדפה שלי....
    בהצלחה חמודה !!!!
  • תודה רבה רבה על ההיענות המהירה
    אני מתל אביב והאמת שאין לי כול כך עם מי להתייעץ בכל מה שקשור להריון, חוץ מחברה אחת טובה טובה (אחות ממש). אבל תמיד טוב לשמוע דעה נוספת.

אני באמת חושבת שאסתפק בבדיקה של הקופה, לא איכזבו אותי כבר 25 שנה

ד"א איפה עושים סרגל יפה כמו שלכן?!

תודה שוב וחיבוקיםםם
  • יש את נטלי המעצבת שלנו

• תודה רבה...

ניסיתי להוסיף נראה אם הצלחתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה