הוא לא מבין אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה ממש ממש רע!
    בעלי לא מבין אותי ואני יודעת שזו לא אשמתו (מסכן) אבל אני גם לא יכולה שלא להתעצבן עליו...

כבר שבועיים וחצי מרגישה רע(!!!)
    בחילות,
    הקאות,
    עייפות (מטורפת פשוט אין לי כוח לכלום)
    לא יכולה להריח כלום!,
    לא מסוגלת לפתוח את המקרר אפילו!,
    לא מסוגלת לאכול כי כמעט הכל מגעיל אותי!
    לימון עושה לי עוד יותר רע(!!!)
    ומים זה כמעט הדבר הייחיד שנכנס לי לגוף ולא יוצא בהקאה אח"כ.
    אני עצבנית ממש!!! ועל הכל
    ונמאס לי להרגיש ככה!
    הבוס שלי הוא ייצור מטומטם ואני לא מסוגלת לשבת פה איתו
    כי רק מלהסתכל עליו יש לי בחילה!!!

עדיין לא סיפרנו לאף אחד כי מוקדם מידי והייחידה שיודעת זו אחותי הקטנה
    שלא מבינה כלום ממה שעובר עליי כי היא עדיין ילדונת בעצמה!!!

שתעבור כבר ההרגשה הזו!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי, באיזה שבוע את?
    זה הריון ראשון? הדבר היחיד שאפשר להגיד הוא שזה זמני וזה עובר...
    תחשבי על מה שעומד לצאת מההרגשה המגעילה שיש לך כרגע.
    אני זוכרת שבחילות עוברות לרוב סביב שבוע 12 ככה, ואז גם האנרגיות מתחילות לחזור.... אולי תנסי לספר לאמא שלך (אפילו בלי שבעלך ידע שסיפרת) אמא תמיד יכולה לעזור.... לנחם.....
    תשבי במזגן, תרבי בשינה, תשתי המון, וקחי אויר מאמי בסוף זה יגמר.....

• מאמי זו תקופה שחולפת, תקופה לא פשוטה, רק מי שעברה אתזה יכולה להבין ולהזדהות...

אוטוטו תספרו כבר וכך לא תצטרכי לפחות להסתיר..

בקשר לבעל

• כן, נו הריון ראשון... (חחח... זה כל כך שקוף)
    שבוע 8 + 2

ותאמיני לי שאמא שלי הייתה הראשונה לה הייתי מספרת (כי אין כמו אמא בשביל לגרום לנו להרגיש יותר טוב)
    אבל היא נפטרה לפני 7 שנים והמשפחה די התפרקה מאז...
  • אני לא יודעת איזה שבוע את אבל בעקרון כל ההרגשה הלא נעימה הזו עוברת בין שבוע 12-16 . לי המליצו לקום מוקדם בבוקר ולאכול ישר תפוח עץ ירוק עסיסי.. תאמיני לי עשיתי את זה וזה עזר לי חבל"ז ..פעמיים התמהמתי (לא להרבה זמן שעה שעתיים אחרי שקמתי) וב-2 הפעמים האלה הקאתי.. תגידי שזה מקרה-יכול להיות ..אני מעדיפה להאמין שזה עזר כי גם בהרגשה הכללית אחרי שהייתי אוכלת על הבוקר תפוח הייתי מרגישה ישר שעוברות הבחילות.. אז בהצלחה
    ובקשר לבעלול הכי חשוב שבזמנים שאת מרגישה שפויה תאמרי לו מכל ה שאת חס ושלום לא מתכוונת לפגוע בו ושהכל עכשיו לא כ"כ בשליטתך ובעז"ה זה יעבור והכי חשוב שיש למה לצפות.. וזה שווה הכל!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה