עדכון שקילה...אוףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות זו אני הקוטרית שבדיאטה כבר פאקינג 4 חודשיםםםםםםםםםםם אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

היה שבוע קשה , בעצם מראש וויתרתי לעצמי כי כמה אפשר, לא לאכול עם הבעלול, לא צאת לפה לא להתפנק..

הייתי חייבת אתנחתא..כמובן ששמרתי במידה מסויימת בחלק מהשבוע...

קיצר, ירדתי 400 גרם שזה ממש מעט אבל בהחלט ירידה

15 תגובות
עמוד 1
  • אוי, מיטלי.....
    תסתכלי על חצי הכוס המלאה (בקולה זירו, כמובן
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• ירידה יפה!~ אל תשכחי כשיורדים הרבה במשקל לאט לאט זה יותר ויותר קשה... תחכי בסבלנות! לא לעשות דברים שיגרמו אח"כ לעלייה ... תמשיכי ככה ואת תגיעי למשקל הרצוי!
  • מאמי אחרי ירידה גדולה תמיד יש עצירה לתקופה
    אני הייתי איזה שלושה חודשים 45
    היום אני כבר 42

• חחח אלינור גם לי יש חתונה בערב.. אבל בחתונות אני מקפידה לאכול מלא סלטים וקצת בשר וזהו!!!!!

נטלי.... אני קראתי נכון???? 42????? מה???? מי?... איך???? זה לא כאילו משקל של ילדה? שקלתי ככה בגיל 12 בערך חחחחח
    האמת שבתמונות את פשוט מהממת אז כנראה שזה המשקל הנכון

• מיטלי אהובתי!!!

המשקל שלך מעולה ואם לא עשית דיאטה ועדיין ירדת 400 ג"ר זה אומר שאת בדרך נכונה והגוף זוכר הכל. כלומר ברגע שתחזרי למסלול את תורידי יותר מזה.

אני מסכימה איתך לגמרי שצריך לעשות הפסקות מידי פעם וגם ככה עשית כברת דרך ואת נראית פצצה!! יותר מזה?

אל תתבאסי בכלל, להיפך עלי חיוך על פניך כי ככה אני אוהבת אותך
  • בס"ד

אפשר טיפים לדיאטה?

• מהממת שלי
  • חחחחחח מיטל יא רזונת את לא רצינית

• כפרה עליכן

• בב"ד

חחחח סבבה טנקיוו:)))

• תקשיבו,
    לא יודעת מי מכן ראתה את מיטל באופן אישי, אבל בתור אחת שראתה-

מיטל את מהממת!!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ולמה אני צוחקת...?

כי את ממש לא רוצה עידוד ממני

• שירני אני חולה עלייך

• חחחחחח אוהבת בחזרה

אבל נא לדייק- אני תושבת בירת הנגב

• ehmr thpv akt ,vhh tbh tdhg kerug tu,l!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה