היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא חייה בארץ,ואתמול היה לי סקירה מוקדמת,אני בשבוע 18+3 ראיתי את הבובה שלי ,ויצאנו מרוצים. היום הרופא התקשר אליי ואמר לי שהתינוקת מתאימה לשבוע שלה,אבל מכוון שהתנוחה שלה היתה מוקבלת לראות את הלב וחדריו,אנחנו נחזור על אותו הבדיקה בשבוע 24 עד 28.הייתי באותו רגע בהלם ואפילו לא שאלתי אם יש לי סיבה לדאגה. אני מפחדת שהם חושדים במשהו בלב ומחכים שהיא תתפתח יותר כדי לראות.התחלתי לבכות,אני לא יודעת אם יש לי סיבה לדאגה. אשמח לשמוע את דעתכן.
8 תגובות
עמוד 1
קבלי
היי קודם כל קבלי לא הבנתי בבדיקה הוא לא סקר את הלב? אם את מודאגת ומבחינת הרופא הבדיקה לא שלמה אי אפשר לקבוע בדיקה נוספת?
לא נראה לי שיש לך מה לדאוג..בדר"כ רופאים לא מסתירים חששות... מה שכן הייתי ממליצה לך לנצל את התקופה העכשווית (אלול) ולהתפלל לטוב ..ובעז"ה שנשמע רק בשורות טובות.
לא נראה לי שיש סיבה לדאגה יכול שהוא פשוט לא ראה טוב - אמר אמת.
את לא יכולה לפנות אליו שוב ולשאול אותו או את הרופא שלך שאיתו את במעקב הריון?
בע"ה הכל יהיה בסדר עם בשורות טובות. דוק
ממש לא... גם אני הייתי בבדיקה חוזרת כי הוא היה בתנוחה שלא ראו את הכל וגם לא רצה לזוז אחרי שהכאיבו לי בכדי להזיז אותו
בנות תודה רבה על התגובות. אני יתפלל חזק,אשה עשתה לי את הבדיקה,הרופא קיבל ממנה את המידע,ויצר איתי קשר. הוא קבע לנו להגיע בין שבוע 24 ל 28 ואני רק ב 18. תחזיקו לי אצבעות.
מאמי אל דאגה רופאים בד"כ לא מסננים מילים ואומרים הכל (גם בחוסר טאקט) אני בטוחה שבע"ה הכל בסדר ותחשבי רק חיובי