היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום זה יום נישואין שלנו. הזמן טס כ"כ מהר.... לפני שנתיים, בזמן הזה, עמדנו מול עובד העירייה, בפראג המהממת, והעדנו מול שני עדים שאנחנו אוהבים ורוצים לחיות ביחד לעד. והופ, עברו להם שנתיים ויש לנו שני גוזלים, אהבת חיי. אז תודה לך בעלי היקר על חיי נישואין לא קלים אך בהחלט מספקים. תודה על המתנה הכה גדולה שהענקת לי, שני הבנים שלנו. אתם ממלאים את עולמי. אז נכון, לא תמיד קל, ויש ריבים ואי הבנות אבל ככה זה בנישואים. מאחלת לנו עוד הרבה, הרבה שנים מאושרות יחד. אוהבת מאוד.
נ.ב וכמובן שאני מחכה לפיצוי על כך שהוא שכח את התאריך ונזכר רק אחרי רמז עבה מאוג ממני!
12 תגובות
עמוד 1
מזל טוב לכם! מאחלת לכם עוד הממווןן שנים טובות ביחד באושר ואהבה!
מזל טוב מתוקה!
מאחלת לכם עוד המון שנים מאושרות ביחד ויותר קלות מאלה שעברו
מזל טוב !!!! אני מאחלת לך עוד כמה מתנות מההמות כמו השתיים שבעלך כבר נתן לך
מזל טוב!!!
מזל טוב יפתי!!!!!!
מזל טוב מתוקה שלי. עוד המון שנים של אושר וזוגיות יפה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מזל טוב לכם
מזל טוב ותזכו לעוד הרבה שנים מאושרות
מזל טוב דוק
תודה רבה!
ויקי מתוקתי ,
מאחלת לכם המון מזל טוב שתזכו להיות ביחד עד 120 באהבה שמחה ונחת
מאחלת לך שהמתנה הבאה שלך תהיה תאומות בנות
אוהבת טל
מזל טווווווב מותק מאחלת לכם שתדעו שנים מאושרות ושמחות שביתכם ירבה נחת ותמיד יהיה בו צחוק של ילדים